DNEVNI LJUBAVNI HOROSKOP za 14. april: Bika čeka buran i uzbudljiv dan, Blizanci mogu biti povređeni, Ovan skriva osećanja…

DNEVNI LJUBAVNI HOROSKOP za 14. april: Bika čeka buran i uzbudljiv dan, Blizanci mogu biti povređeni, Ovan skriva osećanja…

13. travnja 2019. 0 By Admin 1

OVAN

Planete vam danas donose povoljan dan za sastanke. Ukoliko idete da se vidite sa nekim ko vam se dopada, sve će ići glatko i po planu. Jedino morate da povedete računa da ne budete previše hladni. Druga strana bi to mogla protumačiti kao nezainteresovanost. Slobodno pokažite da se u vama kriju emocije i jaka strast.

 

 

BIK

Sudeći po položaju zvezda, veza će danas biti burna i puna turbulencija. Višak strasti i ljubavi će učiniti da vaš partner i vi odlutate i izgubite dodir sa realnošću. Ovo može imati pozitivne, ali isto tako i negativne efekte. Vodite računa da posledice ne budu trajne

 

 

BLIZANCI

Trenutni položaj planeta vam donosi jaka i duboka osećanja prema partneru. Ako i druga strana bude u istom raspoloženju kao i vi, sve će biti u najboljem redu. Ukoliko bude suprotno, vi biste mogli biti povređeni. Nemojte shvatati ovo suviše lično. Trenutno vam emocije nisu na istim talasnim dužinama. Sutra će sve biti bolje.

ISKORISTI ŠANSU

RAK

Danas možete sve što poželite. Ako idete na prvi sastanak, očekujte uspešne rezultate. Ako pak, imate partnera, razgovor koji imate da obavite teći će bez problema i to u vašu korist. Vi ste prosto neodoljivi i retko ko može da ostane ravnodušan prema vašem šarmu. Iskoristite to!

 

 

LAV

Trenutni položaj zvezda donosi vam strah po pitanju veze. Vi se plašite da ćete izgubiti osobu do koje vam je stalo i samim tim ne možete da se opustite. Pokušajte da stvari posmatrate malo vedrije. U suprotnom i vaš partner i vi ćete osetiti nezadovoljstvo i neprijatnost.

 

DEVICA

Danas ćete imati problem jer se nećete nikako slagati sa svojim partnerom. Postoji nešto u vazduhu što će otežavati situaciju. Vi ste čudno raspoloženi i niko neće moći da vas razume. Nemojte praviti veliki problem od ovoga. Problem je privremen i prilično nerealan, tako da će sutra sve biti bolje.

 

 Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2 3