DNEVNI HOROSKOP za 15. april: Bik nema razumevanja za partnera, Blizance muči sumnja, Rak srećan, Ribe čeka iskušenje…

DNEVNI HOROSKOP za 15. april: Bik nema razumevanja za partnera, Blizance muči sumnja, Rak srećan, Ribe čeka iskušenje…

14. travnja 2019. 0 By Admin 1
Ugodan dan vam želimo.

 

  ovan

POSAO

Delujete snalažljivo pred saradnicima, ali imate loš predosećaj. Ne želite da vas neko dovede u neprijatnu situaciju i ne pričate previše o svojim namerama.

 

LJUBAV

Partner trenutno nema previše razumevanja za vaša objašnjenja ili za nove izgovore. Nemojte zanemariti nečije potrebe. Budite dovoljno iskreni, bez obzira na poziciju u kojoj se nalazite.  

 

ZDRAVLJE Potreban vam je odmor.

 

    bik

POSAO

Imate dobru volju i preuzimate odgovornost za krajnji ishod u poslovnim pregovorima. Bez obzira na vašu snalažljivost, ne možete da kontrolišete niz događaja na poslovnoj sceni i svoje saradnike.  

 

LJUBAV

Potrebno da bolje razumete nečiju emotivnu slabost ili trenutnu nemoć da odgovori na vaše zahteve. Nema razloga da se ponašate nadmeno u društvu bliske osobe.  

 

ZDRAVLJE

Problemi sa sinusima.

 

blizanci

POSAO

Nalazite se u pomalo neobičnoj poslovnoj situaciji. Imate utisak da neko od saradnika kontroliše vaš nacin rada, ali iz vama nepoznatih razloga. Mnoga pitanja koja imate, za sada ostaju bez zadovoljavajućeg odgovora.  

 

LJUBAV

Nemojte dozvoliti da u vama prevlada sumnja prema voljenoj osobi ili neraspoloženje. Potrebna vam je pozitivna orijentacija kako biste prevazišli trenutnu nesigurnost.  

 

ZDRAVLJE Važno je da se opustite.  

 

  rak

POSAO

Vaša inspiracija i kreativno raspoloženje deluju podsticajno na okolinu. Imponuje vam saznanje, da vas saradnici predstavljaju kao vrlo uspešnu ili nesvakidašnju osobu.  

 

LJUBAV U određenim situacijama svesno koristite svoje zavodničke manire u odnosu na blisku osobu. Šta god da se dešava važno je da pokažete pozitivnu stranu svoje ličnosti.  

 

ZDRAVLJE Dobro se osećate.    

 

 

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2 3