DNEVNI HOROSKOP za 15. april: Bik nema razumevanja za partnera, Blizance muči sumnja, Rak srećan, Ribe čeka iskušenje…

DNEVNI HOROSKOP za 15. april: Bik nema razumevanja za partnera, Blizance muči sumnja, Rak srećan, Ribe čeka iskušenje…

14. travnja 2019. 0 By Admin 1

lav

POSAO Delujete samouvereno i energično. Vaš stil izražavanja okolina tumači na različite načine, ali vi ne odustajete od svojih ciljeva. Verujete da se nalazite se na korak do nekog značajnijeg uspeha.  

LJUBAV Imate nameru da osvojite nečiju naklonost, ali pokazaće se da to činite na pogrešan način ili sa velikom dozom preterivanja. Zastanite na trenutak i usporite svoj ubrzani ritam, nema razloga da žurite.  

ZDRAVLJE Prolazna napetost.  

devica

POSAO Uspešno predviđate nečije poslovne poteze i umete da nametnete svoje mišljenje. Na sreću, okolina poštuje vaš uspeh i ulogu u zajedničkoj akciji. Obratite pažnju na korisne informacije koje stižu sa različitih strana.  

LJUBAV Priuštite sebi neku omiljenu zabavu u krugu bliskih prijatelja, kako biste još više uživali u krugu onih koji su vam dragi. Trenutno imate veliki i pozitivan uticaj na voljenu osobu.  

ZDRAVLJE Moguća temperatura.  

vaga

POSAO Verujete u svoje poslovne vizije, ali ponekad je teško pokrenuti početno interesovanje i stvaralački ritam među saradnicima. Imate utisak da se sve svodi na princip »uzimanja ili davanja«, ali ne i na vaše zadovoljstvo.  

LJUBAV Čini vam se kako se nalazite u fazi nostalgičnog raspoloženja, moguće je da vam nedostaju nečije prisustvo i emotivna pažnja.  

ZDRAVLJE Usmerite svoje misli ka nekim vedrijim temama.  

skorpija

POSAO Umesto da drugima velikodušno nudite svoju pomoć, obratite pažnju na svoje probleme i zatražite nečiju podršku. Važno je da izmirite neke finansijske račune ili obaveze koje imate prema bliskim saradnicima.  

LJUBAV Vaše reči ne zvuče dovoljno iskreno pred voljenom osobom. Kada situacija ne ide u onom pravcu koji očekujete, preterujete sa novim izlivom emocija ili u svom teatralnom ponašanju.  

ZDRAVLJE Dobro se osećate.    

strelac

POSAO Preterana ambicioznost ili neskromnost u proceni ličnih mogućnosti uzrokuje različite nesporazume u krugu saradnika. Nepotrebno se zapetljavate u neke nove poslovne situacije koje vas dodatno obavezuju pred saradnicima.  

LJUBAV Delujete uznemireno, ne uspevate da ostvarite svoje emotivne planove na način na koji ste to zamislili. Polako vam ponestaje strpljenje u društvu voljene osobe.  

ZDRAVLJE Problemi sa grlom.    

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2 3