DNEVNI HOROSKOP za 15. april: Bik nema razumevanja za partnera, Blizance muči sumnja, Rak srećan, Ribe čeka iskušenje…

DNEVNI HOROSKOP za 15. april: Bik nema razumevanja za partnera, Blizance muči sumnja, Rak srećan, Ribe čeka iskušenje…

14. travnja 2019. 0 By Admin 1

jarac

POSAO Moguće je da nove obaveze doživljavate, kao veliki teret ili izvesnu nepravdu koju vam nameće bliza okolina. Kompletnu situaciju na poslovnoj sceni treba da analizirate sa određene distance.  

LJUBAV Položaj Meseca dodatno utiče na vašu emotivnu i psihičku osetljivost. Teže nego obično razlikujete istinu ili svoje subjektivne želje u odnosu na realne mogućnosti koje vam stoje na raspolaganju.  

ZDRAVLJE Odlično.    

vodolija

POSAO Poslovno-finansijski dobitak koji očekujete iznenada odlazi u nečije ruke, bez obzira na tu situaciju sačuvajte prisebnost duha. Umesto da tugujete za propuštenom prilikom potražite svoju dobitničku kombinaciju, ali na nekoj drugoj strani.  

LJUBAV Prikrivanjem istine pred voljenom osobom podstičete svoju nesigurnost. Imate dobre namere, ali to nije dovoljno. Slobodno izrazite svoje emotivne namere.  

ZDRAVLJE Prijaće vam odmor i opuštanje.    

ribe

POSAO Odlažete svoje obaveze u nadi da činite značajan ustupak. Ipak, određena usluga koju činite ne predstavlja dobro rešenje. Shvatićete da vam neko nameće teže kriterijume od onih koje dobijaju vaši saradnici.  

LJUBAV Nalazite se u stanju emotivnog iskušenja, zbog potisnute nesigurnosti i mimo svoje volje pristajete na kompromisno rešenje koje predlaže bliska osoba. Važno je da imate pravu meru.  

ZDRAVLJE Problemi sa leđima.    

http://astrologija.de

Stranice: 1 2 3