Izaberi jedan CVET i saznaj šta ti SUDBINA donosi do KRAJA PROLEĆA

Izaberi jedan CVET i saznaj šta ti SUDBINA donosi do KRAJA PROLEĆA

14. travnja 2019. 0 By Admin 1

Ovo je još jedan zanimljiv test. Izaberite cvijet sa slike i primite svoju poruku da vidite šta vam život donosi do kraja proleća.

 

 

Cvijet 1

Ova ljubičasta ljubičica je ovdje da vam prenese poruku da je vrijeme da očistite sve svoje strahove i sumnje koje zaustavljaju vaš duhovni razvoj. Međutim, morate se odvojiti od materijalnog svijeta i okrutnosti suvremenog načina života.

 

Vi ćete biti prosvijetljeni i vaš duh će dobiti jak, ali također morate biti strpljivi. Naći ćete svoju “istinu”, ali bit će vam božanski isporučena. Vaši anđeli i vodiči bi vam trebali pomoći. Koristite intuitivnu vještinu, pa čak i svoju maštu, nećete požaliti ‘prehranu’ vašeg duha.

 

 

Cvijet 2

Prekrasan cvijet tratinčice je ovdje da vam kaže da ste tako teško radili i došlo je vrijeme za odmor! Morate se više usredotočiti na svoj život, na emocionalnu stranu i pustiti druge da uđu u vaš svijet. Čak i ako imate obitelj, trebate više pažnje posvetiti njima i pustiti ih da budu najvažniji dio vašeg dana.

 

Anđeli su uvijek ovdje, oni će vas zaštititi od svakog neuspjeha, samo se trebate opustiti i uživati ​​u vožnji. To će osvježiti i vaše tijelo, um i duh. Ova promjena učinit će vas učinkovitije i kreativnije u budućnosti.

 

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2