Izaberi jedan CVET i saznaj šta ti SUDBINA donosi do KRAJA PROLEĆA

Izaberi jedan CVET i saznaj šta ti SUDBINA donosi do KRAJA PROLEĆA

14. travnja 2019. 0 By Admin 1

Cvijet 3

U zadnje vrijeme je moguće da se brinete o nekim ljudima ili situacijama u vašem životu i kako će se oni pojaviti. Prekrasan suncokret je ovdje da vas obavijestite da biste uvijek trebali učiniti sve kako biste najprije vidjeli nevinost u drugima i oprostili što je više moguće. Vrlo je moguće da čujete glasine ili primate tračeve koji su neutemeljeni ili jednostavno nisu istiniti.

 

Uistinu ste u ozbiljnoj situaciji, ali pazite da temeljite svoju odluku o čistim činjenicama i zatražite pomoć i jasnoću od vaših anđela. Istina je bolna i često neugodna opasnost, ali morate shvatiti da nikada nećete požaliti da ste iskreni, kao i da zahtijevate potpunu iskrenost od ljudi koji igraju važnu ulogu u vašem životu.

 

 

Cvijet 4

Ovaj cvijet je ovdje da vas vodi. U posljednje vrijeme radite vrlo teško i vrijeme je da se odmorite. Čini se kao da svi trebaju vašu pomoć i pažnju sa svih strana u vašem životu, a počinje se gomilati i može vam biti neodoljivo. Ne treba vam odmor, vi ste osoba koja zna koristiti svaki trenutak da se opusti i širi pozitivnu energiju, ali morate pronaći ravnotežu!

 

Pokušajte pronaći ravnotežu u svim stvarima i promijeniti svoje obrasce. Vaša promjena će vas učiniti sretnijom i ispunjenom – to je ono što ‘nedostaje’ cijelo vrijeme! Nemojte gubiti vrijeme – mijenjanje je teško, ali imate jak i pozitivan duh koji će vam pomoći da ostanete usredotočeni i odlučni da biste uspjeli.

 

Izvor: novipocetak

Stranice: 1 2