DNEVNI HOROSKOP za 16. april: Ovan na pravom putu, Jarac u problemu, Vodolija između dve želje…

DNEVNI HOROSKOP za 16. april: Ovan na pravom putu, Jarac u problemu, Vodolija između dve želje…

15. travnja 2019. 0 By Admin 1

VAGA

Došao je momenat da konačno priznate sebi da ste neko ko beži od problema u partnerskim odnosima na prvi znak njihovog pojavljivanja. Ovo samo dodatno komplikuje međuljudske odnose. Niste od onih koji su u stanju da svaki put kažu šta zaista misle. Pokušajte da se za trenutak zaustavite i preuzmete odgovornost za sopstvene izbore.    

 

 

ŠKORPIJA

Osećaćete priliv pozitivne energije i snage, ali isprva, nećete znati kako da je kanališete. Pokušajte da razmišljate u pravcu vaših prijatelja. Da li postoji nešto što možete učiniti kako biste još više učvrstili vaše odnose? Neke stvari trebaju vreme, ali danas je pravi momenat da date sve od sebe. Ne budite tvrdoglavi u jednom odnosu sa članom porodice.    

 

STRELAC

Imate utisak da je vaš trenutni partnerski odnos komplikovaniji nego ikad. Ovo je zbog toga što prolazite kroz teži period kada su kosmičke energije u pitanju, pa vam predstavlja poteškoću da otkrijete neke mehanizme koji vas pokreću. Kada završite sa analizom sopstvenog bića, vaša veza činiće vam se mnogo jednostavnija.  

 

 

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2 3