DNEVNI HOROSKOP za 16. april: Ovan na pravom putu, Jarac u problemu, Vodolija između dve želje…

DNEVNI HOROSKOP za 16. april: Ovan na pravom putu, Jarac u problemu, Vodolija između dve želje…

15. travnja 2019. 0 By Admin 1

JARAC

Danas ćete konačno shvatiti da ne možete da imate apsolutnu kontrolu na događajima u vašem životu. Ovo itekako doprinosi vašem duhovnom sazrevanju. Kada, pre svega sebi, priznate da ste negde pogrešili ili promenite konačni sud, postaćete mnogo odgovornija osoba koja prihvata svoje, ali i tuđe nesavršenosti. Zdravstvena situacija je u najboljem redu  

 

VODOLIJA

Trenutno ste zaglavljeni između dve snažne želje – želje da ugodite isključivo sebi i želji da ugađate drugima. Vi ste neko ko se često lomi između mogućnosti, a sve ovo predstavlja neizostavan deo vašeg karaktera. Stoga, neće vam biti lako da se u ovakvim situacijama i inače ne lomite. Odgovor ćete pronaći onog momenta kada se budete zapitali zašto imate kako snažnu želju da budete prihvaćeni od strane drugih.    

 

RIBA

Imaćete potrebu da dođete do nekih, vama bitnih informacija koje se tiču jednog člana porodice. Vaša potraga može biti intenzivna i temeljna, a da vam opet neke stvari promaknu. Ljubavni život je deo života na koji biste, zapravo, trebali da se najviše fokusirate. Nađite vremena za voljeno biće i priredite mu jedno lepo iznenađenje.  

 

http://horoskopius.com

Stranice: 1 2 3