DNEVNI LJUBAVNI HOROSKOP za 17. april: Jarac upoznaje zanimljivu osobu, Bik ima šansu za ljubav, Ribe šarmiraju sve oko sebe…

DNEVNI LJUBAVNI HOROSKOP za 17. april: Jarac upoznaje zanimljivu osobu, Bik ima šansu za ljubav, Ribe šarmiraju sve oko sebe…

16. travnja 2019. 0 By Admin 1

OVAN

Ovo nije dan stvoren za maštanje o toplom porodičnom domu i za žaljenje što ga nemate. Dosta ste očajavali i čekali da se vaš partner smiluje da nešto uradi po pitanju vaše veze. Zvezde vas pozivaju u akciju. Okrenite se ka sebi. Ljubav je kao senka. Ako se okrenete od nje, ona počne da ide za vama.

 

 

BIK

Zvezde vas ohrabruju da stupite u akciju sa nekom kome ste već duže vreme privlačni. Nema potrebe da budete stidljivi. Ta osoba vam je već mnogo puta rekla koliko joj se dopadate. Ako budete previše povičeni, izgubićete priliku da se zabavite i mogućnost da doživite nezaboravno ljubavno iskustvo.

 

 

BLIZANCI

Ako želite da se dopadnete nekome, vi morate da imate više mašte i entuzijazma. Sve dok sedite u prikrajku i čekate, nemojte se nadati da će vaš predmet interesovanja da vas pogleda. Obucite se lepo, nabacite osmeh na lice, smislite nekoliko zanimljivih rečenica i slobodno mu priđite. Ne zaboravite da je samopouzdanje najvažnije od svega.

 

NOVA ISTINA

 

RAK

Danas vam zvezde pružaju predivnu priliku da nekoga upoznate bolje. Ako volite da šetate, pozovite osobu za koju ste zainteresovani da ide sa vama, i razgovarajte. Pričajte o sebi, svojim interesovanjima, željama i snovima. To je idealan način da odlučite da li zelite da se upuštate u nešto više ili ne.

LAV

Ako je strast između vas i vašeg partnera pomalo opala u poslednje vreme, danas je povoljan dan da oživite vašu vezu. Otkrićete da se toplota i emocije kriju u tome da provedete neko vreme radeći zajedno ono što volite. Nemojte biti tvrdoglavi. Opustite se, budite otvoreni i spontani. Očekuje vas divan dan.

 

 

DEVICA

Danas ćete blistati na društvenim okupljanjima i zabavama. Ako tražite nekog specijalnog, svojim magnetizmom ćete ga sigurno privući. Upoznaćete nekog interesantnog i otkriti da imate gomilu zajedničkih interesovanja. Danas je vaš srećan dan. Uživajte u njemu.

 

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2 3