HOROSKOP DO KRAJA APRILA: Ovna čekaju TEŠKE odluke, Škorpiji stiže IZNENAĐENJE, a jedan znak će se ZALJUBITI KAO NIKAD PRE…

HOROSKOP DO KRAJA APRILA: Ovna čekaju TEŠKE odluke, Škorpiji stiže IZNENAĐENJE, a jedan znak će se ZALJUBITI KAO NIKAD PRE…

16. travnja 2019. 0 By Admin 1

Rakovi, Vage i Bikovi biće miljenici planeta u ovom periodu a šta vaš znak očekuje po pitanju ljubavi, posla i zdravlja, kao i kakav savet astrolog ima da vam da saznajte u ovom horoskopu..

 

OVAN

LJUBAV: Malo bolji vetar u leđa nego do sada u ljubavnom životu osvežiće vašu vezu. Zato dajte sve od sebe da osigurate kvalitetan odnos s osobom do koje vam je stalo. Biće malih nervoza i nesporazuma, ali nemojte im pridavati značaj.

 

KARIJERA: Pred vama su izazovi kreativnosti i hrabrosti. Samo uz primenu takvih veština možete uspeti. Povučenost ili mehaničko odrađivanje stvari trenutno vam nisu dobro postavljeni. Ključ uspeha za vas nalazi se prihvatanju izazova.

 

ZDRAVLJE&SAVET: Nađite sadržaje koje volite.

 

 

BIK

LJUBAV: Bez obzira na ne uvek najpovoljnije ljubavne prilike, vi ćete biti optimista. Zato nećete samovati, nego ćete ići među ljude. Oni će vas rado prihvatati zbog pozitivnog stava. Tako ćete sami svojim ponašanjem poboljšati svoj privatni život.

 

KARIJERA: Sve što radite nekako će odlaziti u senku. Ipak, kako ćete biti potpuno svesni svojih prethodnih uspeha, to što niste u prvom planu neće vam smetati kao što bi to bilo inače. Ne mogu se sve kockice baš složiti u isto vreme.

 

ZDRAVLJE&SAVET: Budite strpljivi u svemu.

 

 

BLIZANCI

LJUBAV: Voljena osoba zračiće više nego vi, pa joj slobodno prepustite neka vas vodi. Ona će ovih dana daleko bolje osmisliti vaše zajedničko vreme nego vi sami. Prepustite joj se s poverenjem. Budite poput deteta i uživajte u životu.

 

KARIJERA: Čekate da drugi daju svoje mišljenje o onom što ste uradili zajedno sa svojim saradnicima. Oni će vas podržati, ali vi sami od sebe zahtevaćete još više. Ponekad će vaša očekivanja biti nerealno visoka. Budite realniji i ljubazniji.

 

ZDRAVLJE&SAVET: Obratite pažnju na kvalitet ishrane.

 

POREDAJTE PRIORITETE

 

RAK

LJUBAV: Oni koji su već u vezama trudiće se da što više učvrste svoj odnos s voljenom osobom. Proradiće još neka mala pravila i utemeljiće stabilnije kriterijume međusobnog ponašanja. Oni koji su još sami neće previše izlaziti, ali biće dobro.

 

KARIJERA: Verovatno ćete imati povećan obim poslova, ali kako je karakter većine toga vama zanimljiv, neće vam biti teško da radite. Problem će biti u nedostatku energije, pa se pripremite kroz što bolji plan i štedite svoje snage.

 

ZDRAVLJE&SAVET: Raste vaše interesovanje za brigu o zdravlju. Naspavajte se.

 

 

LAV

LJUBAV: Nalazite se u zanimljivoj ljubavnoj fazi u kojoj neće nedostajati ni strasti, ali ni opuštenosti u odnosu s osobom koju volite. Neki će rado izlaziti i s prijateljima. Uglavnom, malo je onih koji će biti sami. I oni će rado krenuti među ljude.

 

KARIJERA: Možda još čekate odgovore na neka pitanja. Kako će oni zasad izostati, moraćete se snaći s onim što znate i imate. Za vas to neće biti neki problem, ali biće onih koje ćete i dalje morati da upućujete. Pomozite im svojim znanjem.

 

ZDRAVLJE&SAVET: Čovek je čoveku lek.

 

 

DEVICA

LJUBAV: U idućim danima doći će do postepenog poboljšanja u vašem emotivnom životu. Ljudi će opet postati otvoreniji prema vama, a i obratno. Mnogi će svoju vezu obnoviti nekim izlaskom na lepo mesto. Samci će se opet probuditi i izaći iz kuće.

 

KARIJERA: Moguće je da će izaći na videlo nešto što se dugo čekalo. To će uzrokovati novi vetar u leđa vama, ali i pokrenuće posao u novom smeru. Svi će se prilagođavati. Vi ćete biti osoba od poverenja. Nekima ćete biti primer kako treba raditi.

 

ZDRAVLJE&SAVET: Istraživaćete sve oko sebe

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2 3