HOROSKOP DO KRAJA APRILA: Ovna čekaju TEŠKE odluke, Škorpiji stiže IZNENAĐENJE, a jedan znak će se ZALJUBITI KAO NIKAD PRE…

HOROSKOP DO KRAJA APRILA: Ovna čekaju TEŠKE odluke, Škorpiji stiže IZNENAĐENJE, a jedan znak će se ZALJUBITI KAO NIKAD PRE…

16. travnja 2019. 0 By Admin 1

JARAC

LJUBAV: Okolnosti će vam u privatnom životu uglavnom ići na ruku. Voljena osoba će vas podržavati, premda će povremeno dolaziti do manjih verbalnih nesporazuma. Istovremeno će se pojaviti i mnoge lepe ljubavne prilike za one koji su još sami.

 

KARIJERA: Dva koraka napred, pa jedan prema nazad. Tako bi mogla da se opiše vaša radna sedmica ovih dana. Ipak, kad saberete sve, otišli ste barem jedan korak napred, a i to je nešto. Razmislite o svojim ambicijama i planovima. Da li su realni?

 

ZDRAVLJE&SAVET: Idite tamo gde vam je dobro.

 

 

VODOLIJA

LJUBAV: Bićete sve skloniji skrivanju svojih pravih osećanja. To će katkada izazivati zbrku u odnosima jer drugima nećete biti jasni. Pazite da takvim stavom ne propustite dobru ljubavnu priliku ili da neko ne odustane od udvaranja prema vama.

 

KARIJERA: Nastavljate da razvijate sve bolju poslovnu budućnost. Ostalo je još malo vremena da se dovrše pripreme. One neće još biti potpuno gotove ove sedmice. Neka vam to ne živcira, jer i sami vidite da sve ipak ide bolje nego što ste očekivali.

 

ZDRAVLJE&SAVET: Zanemarite male brige.

 

 

RIBE

LJUBAV: Kako ova nedelja bude odmicala, vi ćete primetiti da vaši emotivni odnosi sve više počinju da se poboljšavaju. To će vas ohrabriti da budete otvoreniji i da smelije pristupate osobama suprotnog pola. Oni koji već jesu u vezi biće još bliži jedno drugome..

 

KARIJERA: Niste ni slutili da bi vam moglo krenuti ovako dobro. Povezivaćete se s ljudima i novim saradnicima brže i bolje nego što mislite. Ideje će se razmenjivati intenzivnije, a njihova primena neće biti nemoguća. Pred vama su dinamični dani.

 

ZDRAVLJE&SAVET: Štedite svoju snagu.

 

 

Stranice: 1 2 3