DNEVNI HOROSKOP za 18. april: Bika čeka sjajan dan, Rak tvrdoglav, Vaga između dve želje, Vodolija se vraća u prošlost…

DNEVNI HOROSKOP za 18. april: Bika čeka sjajan dan, Rak tvrdoglav, Vaga između dve želje, Vodolija se vraća u prošlost…

17. travnja 2019. 0 By Admin 1

VAGA

Trenutno ste zaglavljeni između dve snažne želje – želje da ugodite isključivo sebi i želji da ugađate drugima. Vi ste neko ko se često lomi između mogućnosti, a sve ovo predstavlja neizostavan deo vašeg karaktera. Stoga, neće vam biti lako da se u ovakvim situacijama i inače ne lomite. Odgovor ćete pronaći onog momenta kada se budete zapitali zašto imate kako snažnu želju da budete prihvaćeni od strane drugih.    

ŠKORPIJA

Imaćete potrebu da dođete do nekih, vama bitnih informacija koje se tiču jednog člana porodice. Vaša potraga može biti intenzivna i temeljna, a da vam opet neke stvari promaknu. Ljubavni život je deo života na koji biste, zapravo, trebali da se najviše fokusirate. Nađite vremena za voljeno biće i priredite mu jedno lepo iznenađenje.    

STRELAC

Danas ćete biti zadivljeni sposobnošću samokontrole i disciplinovanošću jednog od vaših bliskih prijatelja. Ovo je lekcija koju biste i vi mogli da naučite i primenite u svakodnevnom životu. Činjenica da to primećujete kod drugih i da uviđate važnost toga, predstavlja dobar korak u vašoj želji da poboljšate sopstvenu ličnost. Na pravom ste putu.    

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2 3