DNEVNI HOROSKOP za 18. april: Bika čeka sjajan dan, Rak tvrdoglav, Vaga između dve želje, Vodolija se vraća u prošlost…

DNEVNI HOROSKOP za 18. april: Bika čeka sjajan dan, Rak tvrdoglav, Vaga između dve želje, Vodolija se vraća u prošlost…

17. travnja 2019. 0 By Admin 1

JARAC

Samopouzdanje i efikasnost su za vas dve navažnije reči danas. Da li ste zadovoljni kako se razvija vaš partnerski odnos? Da li smatrate da je možda došlo vreme za povišicu ili napredovanje na poslu? Ako je makar na jedno od ovih pitanja odgovor potvrdan, znate šta vam je činiti. Do kraja dana, stupite u akciju i ne ustručavajte se da preuzmete inicijativu.    

VODOLIJA

Staloženost koju osećate i unutrašnji mir koji će vas pratiti tokom celog dana, omogućavaju vam da obratite pažnju na najskrivenije potrebe svoga bića. Svesni ste da kada zanemarite signale koje vam podsvest s vremena na vreme pošalje, osetite neprijatne posledice. Ukoliko vam se pruži prilika da u toku dana ostanete nasamo neko vreme, razmislite o nekim događajima iz vaše skorije prošlosti.    

RIBE

Pred vama je dan u kome ćete veoma uživati. Danas ste rasterećeni svih briga koje su vas u poslednje vreme opterećivale. Imate utisak da se sve što ste zamislili odvija po željenim planovima. Ne bi bilo loše da u nekom momentu oslobodite vaš avanturistički duh. Romantični aspekti ili umetnost neka se takođe nađu na vašoj današnjoj listi prioriteta.   horoskopius

Stranice: 1 2 3