Oni imaju razlog za SREĆU! Ova tri znaka očekuje PRELEPO IZNENAĐENJE do kraja meseca!

Oni imaju razlog za SREĆU! Ova tri znaka očekuje PRELEPO IZNENAĐENJE do kraja meseca!

17. travnja 2019. 0 By Admin 1

Prema horoskopu tri znaka Zodijaka doživeće lepo iznenađenje, ili će čuti lepe vesti do kraja meseca maja.

 

 

DEVICA

Mnoge Device koji su u vezama u toku sledeće nedelje doživeće neke veoma lepe trenutke. Pred vama su dani ispunjeni ljubavlju i pravom srećom, samo treba da se opusite i uživate u svemu što volite. Parter će vas totalno razumeti i nećete imati problema u komunikaciji kao što se dešavalo ranije. Sledeći vikend mnoge Device će otići na jedan kraći put ili izlet. Tu će moći da se napokon skroz opuste i uživaju u ljubavi koju imaju. Možete krajem nedelje očekivati jedno jako prijatno iznenađenje koje će vam prirediti vaš partner.

 

Imate pored sebe nekoga ko vas veoma voli i ceni. Mada u neki ruku zna da pretera vi ste ipak svesni da imate pravu osobu pored sebe. Oni koji su slobodni bi mogli svojim mislila privući jedan sudbinski susret. Ali sa jednom osobom iz njihove prošlosti. Moguće je da niste preboleli staru ljubav ili ćete mnogo razmišljati o njoj. Karma i sudbina će proraditi i poslati vam to o čemu maštate. Za vikend očekujte mnoge događaje. Zanimljivi dani pred vama.

 

STIŽE NOVAC

 

VAGA

Ovi dani mogu biti klimavi za Vage ali samo ako ne budu pratili svoju intuiciji i radili po osećaju. Mnoge Vage će u narednim danima sklopiti neke veoma važne poslove a polje karijere će biti bolje nego ikada. Pored velikog napretka u poslu i karijeri Vage će pratiti sreća u novcu. Pa ako žele da ulažu novac ili započnu neki novi posao i projekat, sad je pravo vreme.

 

Novac će se narednih dana doslovno lepiti na vas, i sve što budete radili ići će vam od ruke. Predstoji vam par srećnih dana koje svakako trebate iskoristiti. Produktiviji ste nego ikada i imate volje da menjate stvari na bolje. Možete očekivati i neke iznenadne dobitke koji će vas jak obradovati jer će doći u pravo vreme. Sada bi trebali malo poraditi na troškovima. Napravite listu troškova, precrtajte ono što vam nije neophodno i mnogo ćete uštedeti.

 

Jako je važno da se sada dobro organizjete, jer kada novac stigne jako je važno da znate kuda ćete ga proslediti. Novac je lako potrošiti, zato dobro razmislite o svojim daljim potezima. Najbolje bi bilo uložiti u neki biznis ili nešto o čemu dugo maštate da radite.

 

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2