DNEVNI HOROSKOP za 19. april: Blizanci hladni kao led, Vaga usamljena, Devicu očekuje upeh, Rak u ljubavnim problemima…

DNEVNI HOROSKOP za 19. april: Blizanci hladni kao led, Vaga usamljena, Devicu očekuje upeh, Rak u ljubavnim problemima…

18. travnja 2019. 0 By Admin 1

Ovan: Imaćete dovoljno snage i energije da realizujete sve što do sada niste uspeli. Ovo se posebno odnosi na posao i neka pitanja vezana sa nekretninama. Privlačićete pažnju suprotnog pola.

Bik: Pomalo ste izgubili samopouzdanje pa delujete zbunjeno ali kako ste uvek puni entuzijazma savladaćete tu kratkotrajnu krizu. Danas se ne prepuštajte maštarijama. Bolje se osvrnite oko sebe niste tako sami kako vam se čini.

 

 

Blizanci: Imate konflikt sa sobom. Neophodno je da brzo radite i date sve od sebe od sebe da to prevazidjete. Porodica vas ne razume ,mozda će vas optužiti za hirovitost. Ne prikrivajte emocije.delujete bezosećajno.

 

Rak: Bićete potpuno skoncentrisani na posao i obnovljeni kontakti omogućiće vam da ostvarite dugo planirane projekte. Distanca koja postoji izmedj vas i partnera rezultat je loše i nedovoljne komunikacije.

 

 

Lav: Imate unutrašnji konflikt, pa gde god da se pojavite,donosite napetost. Svoju nesigurnost prikrivate nadmenimi arogantnim držanjem. Pokažite se u pravo izdanju i to će vam otvoriti mnoge mogućnosti. Nemojte se svadjati.

 

 

Devica: Bićete veoma ponosni na sebe jer ćete stići sve poslovne obaveze da završite. Preokupacija vam je da se dokažete partneru u najboljem svetlu. Ne trošite energiju, on to vidi.

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2