DNEVNI HOROSKOP za 19. april: Ovan skriva ljubav, Jarca čeka teška odluka, Škorpiji se vraća stara ljubav…

DNEVNI HOROSKOP za 19. april: Ovan skriva ljubav, Jarca čeka teška odluka, Škorpiji se vraća stara ljubav…

18. travnja 2019. 0 By Admin 1

OVAN

Ljubav Vaše dobro raspoloženje raste i razvija se, i uskoro bi moglo prerasti u emocionalnu euforiju. Zaljubljeni ste, ali to još niste sebi priznali.

Posao Jako ste nestrpljivi i užurbani. Imate previše raznog posla za obaviti, i nešto od svega toga definitivno ćete morati ostaviti za kraj tjedna.

Zdravlje Zdravi ste u svakom pogledu, osim što ste malo divlji po pitanju želja i nagona. Vaš kolerični temperament kreativno će vas iznenaditi.

 

 

BIK

Ljubav Funkcionirate na smiren i uravnotežen način. Izvršavate sve obveze, i partner(ica) nema prigovora. Kada to želite, možete biti jako dobri.

Posao Razmišljate pozitivno, i ništa vam ne pada previše teško. Zadovoljni ste s trenutnom financijskom bilancom. Možete vi i puno bolje.

Zdravlje Destruktivna događanja su iza vas. Svima ste sve oprostili, pa i sebi samima. Imate volje i snage za pomoć bližnjima, a to se zove ljubav.

 

 

BLIZANCI

Ljubav Emocionalno ste se razbudili i estetski preuredili. Vašu privlačnost teško je ne primjetiti. Osoba rođena u znaku Lava sve vam je bliža i bliža.

Posao Igrate otvorenu igru, i svima jasno dajete na znanje tko ste i kakvi ste. Broj osoba koje žele s vama poslovno surađivati neprestano raste.

Zdravlje Popravlja se vaše zdravstveno stanje, i to na jedan radikalno pozitivan i sveiscjeljujući način. Niste ni slutili da ste toliko jaki i otporni?

 

 

RAK

Ljubav Ranjivi ste i preosjetljivi. Reagirate nervozno, i samo je pitanje trenutka kada ćete se s njim ili s njom sukobiti. Zaustavite se na vrijeme.

Posao Odustali ste od vaših poslovnih snova. No, sve to ne znači da ste se pomirili sa sudbinom. Pregrupirate snage kako biste počeli ispočetka!

Zdravlje Više ne bježite od stvarnosti, kakva god (vam) ona bila. Da biste uzeli sudbinu u svoje ruke, morate ukloniti loše navike i odustati od predrasuda.

 

 

LAV

Ljubav Sve jače ste zaljubljeni, i to je krasno, jer ljubav i treba rasti. Ako je romantična naklonost obostrana i sličnovrsna, poletjeti ćete od sreće.

Posao Strogo se držite zacrtanih ambicija, i nemate namjeru odustati. Vaš radni angažman je za pohvalu. Vaši poslodavci su sretni što vas imaju.

Zdravlje Zdravlje vas dobro služi. Na vidiku nema najave bilo kakvih poremećaja. Ako vas muči osjećaj iscrpljenosti, puno više se odmarajte.

 

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2 3