VELIKI HOROSKOP ZA MAJ: Lav će se strastveno ZALJUBITI, Vagi stiže primamljiva PONUDA, Vodolija puna PARA, Bik ponovo ljubi STARU LJUBAV…

VELIKI HOROSKOP ZA MAJ: Lav će se strastveno ZALJUBITI, Vagi stiže primamljiva PONUDA, Vodolija puna PARA, Bik ponovo ljubi STARU LJUBAV…

18. travnja 2019. 0 By Admin 1

LAV

Ljubav: Prvi deo maja će vama i vašoj voljenoj osobi doneti nesuglasice i turbulencije. Iako ste svesni da konkretni razlog za svađu ne postoji, i dalje ne uspevate da zakopate ratne sekire. Biće dana kada će vaš emotivni partner potencirati sukob zbog ljubomore i nesigurnosti i to će vam izuzetno smetati jer znate da nema osnovu za takvo ponašanje. Najbolje je da otvoreno i iskreno porazgovarate sa njim kako bi rešili ova neslaganja.

Slobodni Lavovi se mogu opasno i strastveno zaljubiti samo ako se prepuste svojim osećanjima.

 

Posao: Na poslovnom planu Lavovi mogu da očekuju neke stare projekte koji se vraćaju na velika vrata. Niste uspeli da ih u prošlosti realizujete, ali u maju će vam to poći od ruke. Ti zadaci u prošlosti nisu završeni, baš zato će tek sada doći na red. Ne razmišljajte unapred, već radite onako kako najbolje znate i sve će biti baš onako kako je i predviđeno. U poslednjoj nedelji će se sve srediti i dovesti u red. Moguće je da ćete dobiti dodatnu nagradu za odrađen taj deo pola.

 

Zdravlje: Bolovi u leđima, aktivirajte se fizički.

 

STIŽE POZIV

 

DEVICA

Ljubav: Device koje su u braku ili vezi će u ovom periodu biti maksimalno fokusirani na rešavanje svih ljubavnih problema, kako bi u potpunosti uživali sa partnerom. Vaša veza nije turbulentna, ali postoje neke sitnice koje utiču na nju. Dugi razgovori, konstantna preispitivanja i nalaženje rešenja je ono što će vašu vezu znatno poboljšati i ojačati. Sve ovo ćete uraditi u dogovoru sa voljenom osobom i zajedničkim snagama ćete vezu podići na viši nivo.

Slobodne Device će ove nedelje dobiti poziv od osobe iz prošlosti koja će ih ponovo zainteresovati.

 

Posao: Iako vam posao ide od ruke, zaduženja rešavate u predviđenom roku i ne nagomilavate obaveze, vama ipak posao sve teže i teže pada. To je najverovatnije zbog loše komunikacije kako sa kolegama tako i sa emotivnim partnerom. Potrudite se da otkrijete razlog ovog problema, a zatim krenite u njegovu realizaciju. Ne sedite skrštenih ruku.

 

Zdravlje: Problemi sa varenjem i bolom u stomaku. Potrudite se da jedete što zdraviju hranu.

 

STRASTVENA VEZA

 

VAGA

Ljubav: U maju će svim zauzetim pripadnicima ovog znaka najviše prijati vreme koje provedu u društvu voljene osobe. Iako biste u nekim trenucima pobegli glavom bez obzira od emotivnog partnera jer ne možete da podnesete neke oblike njegovog ponašanja, sa druge strane su upravo te sitnice koje vas privlače. Hemija između vas je izuzetno jaka, strasti vam ne manja te i veza vam je izuzetno burna i zanimljiva.

Vage koje nisu u braku ili vezi će upoznati novu osobu iz poslovnog segmenta koja će ih veoma zainteresovati. Međutim, bićete skeptični i nećete dopustiti lako da vam se uvuče pod kožu.

 

Posao: Navikli ste da na polju posla uglavnom sve funkcioniše u najboljem redu, međutim ovog meseca to neće biti slučaj. Gomila papira, ugovora, računa i dokumentacije vas čeka da se pozabavite njima što vam stvara pritisak i nervozu. Loša organizacija u prethodnom periodu je uticala na to da vam se obaveze nagomilaju, ali ne brinite, sve će te do kraja maja uspeti da rešite i dovedete na svoje mesto.

 

Zdravlje: Problemi sa nesanicom. Potrudite se da se što više opustite u toku dana.

 

LEPE VESTI

 

ŠKORPIJA

Ljubav: Škorpije koje su u braku ili vezi u petom mesecu očekuje mnogo velikih i krucijalnih promena. Imaćete nesuglasice sa voljenom osobom, ali će sve to biti posledica nerazumevanja i loše komunikacije. Vi ćete imati utisak kao da vaš partner sve radi protiv vaše volje i to vas dovodi do ludila. Vaša tvrdoglavost je ta koja izaziva tenziju, ali krivicu prebacujete na emotivnog partnera. Ako njega pitate, vi ste ti koji pokrećete raspravu. Smirite strasti i porazgovarajte o svemu.

Slobodne Škorpije će u maju biti statični i bezvoljni, ali će zahvaljujući prijateljima češće izlaziti.

 

Posao: U maju će većina pripadnika ovog znaka preispitivati svoje dosadašnje poduhvate i testirati svoje potencijale kako bi znali šta da planiraju za naredni period. Želite da budete još efikasniji i produktivnije, pa ćete se potruditi da nađete dodatan izvor prihoda kao i da steknete novo znanje i veštine. Krajem meseca možete da očekujete prijatne vesti zbog kojih ćete biti ponosni.

 

Zdravlje: Zdravstveno stanje vam je mnogo bolje, ali su moguće glavobolje.

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2 3