DNEVNI HOROSKOP za 20. april: Škorpija ne priznaje PORAZ, Bik u ZABLUDI, Devicu čeka NOVA LJUBAV…

DNEVNI HOROSKOP za 20. april: Škorpija ne priznaje PORAZ, Bik u ZABLUDI, Devicu čeka NOVA LJUBAV…

19. travnja 2019. 0 By Admin 1

OVAN

Ljubav U vašoj ljubavnoj vezi nastupilo je zatopljenje, i „led“ se jako brzo otapa. Raspodjelite međusobne obveze i odgovornosti na pravedan način.

Posao Uslijed nezadovoljstva postojećom poslovnom situacijom u vama se rađa nova ambicija. Imate vizije. Sposobni ste ostvariti vlastite snove.

Zdravlje Boli vas tijelo u cjelini. Čovjek bi pomislio da ste doživjeli sudar, ali nije tako. Riječ je o averziji na sve i svašta, koja polako prolazi i nestaje.

 

 

BIK

Ljubav Nepredvidljivi ste i neuhvatljivi. U vezi ste, ali istovremeno živite nevidljivi paralelni život. Obmanjujete sebe i druge. Opasnosti na vidiku!

Posao Trošite novac koji (još) niste zaradili. Krenuli ste u novu posudbu novca, a niste vratili stare dugove. Uskoro će vam se dogoditi val inflacije.

Zdravlje Olako shvaćate prioritetne stvari. Vaše neodgovorno ponašanje izluđuje one s kojima živite u bliskom okružju. Na teret ste drugim ljudima.

 

 

BLIZANCI

Ljubav Izgubili ste tlo pod nogama. Skrivate se od svijeta. Destruktivna situacija neće vječno trajati. Već danas ćete poduzeti nešto konstruktivno.

Posao Uvjerili ste sami sebe da se nalazite u bezizlaznoj situaciji. U vašoj bistroj glavi doći će do preokreta. Ugledati ćete put ka izlasku iz problema.

Zdravlje Planetarni tranziti i aspekti ukazuju na veliku promjenu u vašem razmišljanju i ponašanju. Definitivno ćete odustati od dosadne depresije.

 

BUDITE FER PREMA SEBI

 

RAK

Ljubav Nemate previše takta, a ni talenta za diplomaciju. Vaš beskompromisno izravan pristup stvarima mnogima nije drag i simpatičan.

Posao Možda dobijete povećanje plaće ili honorara. Ovo se ne odnosi na sve vas, već samo na one koji su turbo vjerni i odani šefu ili poslodavcu.

Zdravlje Znate vrlo precizno pogoditi druge tamo gdje su najslabiji. No, kada se sve zbroji i oduzme, ipak ste na kraju sami sebi najveći neprijatelj!

 

 

LAV

Ljubav Doživjeli ste ljubavnu ekstazu, i sada vam je sve novo i drukčije. Pronašli ste idealnu osobu. Međusobnom obožavanju ne nazire se kraj.

Posao Krenuli ste hitro i nepromišljeno u novu poslovnu avanturu. Danas ćete se uspješno otrijezniti, i početi ćete realno sagledavati stanje stvari.

Zdravlje Vaša osjetljiva i dramatična narav vodi vas ravno u sukobe, i to one obiteljske. Postoje ograničenja i granice. Svi mi imamo svoj limit!

 

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2 3