DNEVNI HOROSKOP za 20. april: Škorpija ne priznaje PORAZ, Bik u ZABLUDI, Devicu čeka NOVA LJUBAV…

DNEVNI HOROSKOP za 20. april: Škorpija ne priznaje PORAZ, Bik u ZABLUDI, Devicu čeka NOVA LJUBAV…

19. travnja 2019. 0 By Admin 1

JARAC

Ljubav Zračite aurom tajnovitosti. Skrivate od drugih vaše nove ljubavne želje i ambicije. Živite u strahu od konkurencije, nepotrebno i bezrazložno.

Posao Vlastiti financijski uspon stalno vam je na pameti. Niste zadovoljni s onim što imate, želite više. Opsjednuti ste materijalističkim svjetonazorom.

Zdravlje U sukobu ste sami sa sobom, ali i sa svijetom u cjelini. Proganja vas nečista savjest. Kada odlučite biti iskreni, zaslužiti ćete samooprost.

 

PLANIRAJTE BUDUĆNOST

 

VODOLIJA

Ljubav Kod vas prevladava vedro raspoloženje. Ako vas netko pita zašto ste sretni i veseli, nećete znati točno odgovoriti na postavljeno pitanje.

Posao Iz skladnih planetarnih razloga danas vam ljudi i događaji idu na ruku. Iskoristite naklonost neba i ispravite loše odnose sa suradnicima.

Zdravlje U ravnoteži ste. Srce i mozak funkcioniraju vam skladno i suglasno. Pamtite samo dobre ljude i lijepe stvari. Ne plašite se budućnosti.

 

 

RIBE

Ljubav Nema vas nigdje, propali ste u zemlju, a upravo biste sada trebali pokazati zdravu samosvijest. Kako držite do sebe, tako vas i drugi tretiraju.

Posao Pred vama je jedan od ključnih trenutaka vaše karijere, i bit će vam potrebno veliko samopouzdanje da biste uspješno realizirali cijelu priču.

Zdravlje Osjećaj slabosti i nedostatak energije, možete ukloniti novom odvažnošću. U vama postoje velike rezerve snage, slobodno ih aktivirajte.

Stranice: 1 2 3