DNEVNI HOROSKOP za 21. april: Ovnu potrebna promena, Jarac ljubomoran, Ribe gube veru u ljubav…

DNEVNI HOROSKOP za 21. april: Ovnu potrebna promena, Jarac ljubomoran, Ribe gube veru u ljubav…

20. travnja 2019. 0 By Admin 1

OVAN

Ljubav Vaš ego je u prvom planu. Uživate u vlastitoj moći. Zaljubljeni ste u sebe. S vama je teško normalno komunicirati. Potreban vam je preokret u glavi.

Posao Spajate naizgled nespojive stvari. Uz redoviti posao, obavljate i honorarni. Nedostatak slobodnog vremena postaje vaš sve veći problem.

Zdravlje Velike zdravstvene probleme stvaraju vam vaši poroci, počev od pušenja i ispijanja alkohola, pa do nekih još gorih i opasnijih stimulansa.

Snovi i vizije Ne znate tko ste i kakvi ste. Iz tog razloga, ne možete ni znati kako djelujete na druge. Granica nije samo ono što dijeli, nego i ono što povezuje.

 

 

BIK

Ljubav Vaš ljubavni život prekrila je gusta magla. Svatko živi svoj život i radi što želi. Sve su tanje niti koje vas spajaju. Više niste iskreni saveznici.

Posao Vaši kontinuirani napori pokazuju se isplativim. Ostvarujete odlične poslovne rezultate. Praktični ste i maštoviti, i to je profitabilna kombinacija.

Zdravlje Zdravlje vam nije idealno, ali sreća u nesreći je da nema nagovještaja pogoršanja. Dobro bi vam došle redovite sportske aktivnosti.

Snovi i vizije Ljubav je lijek i za najtvrđa srca. Bez ljubavi, slobodne, potpune i nesebične, nikakav duhovni rad ne može donijeti ploda.

 

ZANIMLJIV DAN

 

BLIZANCI

Ljubav Vrtite optimistične filmove u glavi. Raspoloženi ste za strastveno maženje. On(a) nema prigovora na vaš račun. Neće vam biti dosadno.

Posao Ne ide vam sve po poslovnom planu i programu, ali to vas previše ne uznemirava. Svjesni ste da ne možete uvijek biti prvi i najbolji u svemu.

Zdravlje Ne držite se propisane terapije. Stalno ponavljate neku vašu novu molitvu, i uvjereni ste da ta ista ljekovito djeluje na vaš organizam.

Snovi i vizije Tko loše misli o sebi, čini to zato jer mu je uvijek govoreno da je nevažan, dosadan, loš. To ga je povrijedilo. Iz te duboke povrede izrasta loš osjećaj samovrijednosti.

 

 

RAK

Ljubav Tvrdoglavo ustrajavate na vašem konzervativnom svjetonazoru. Ne želite se nikome prilagođavati, čak ni voljenoj osobi. Gdje je tu ljubav?

Posao Iznevjerila vas je osoba u koju ste imali veliko povjerenje. Sve ima svoj razlog i smisao. Ako razmišljate o osveti, to vam nije pametna ideja.

Zdravlje Planetarni utjecaji traže od vas da se više emocionalno angažirate u obitelji. Skinite sa sebe stigmu hladne i bezosjećajne osobe.

Snovi i vizije Put vam može ukazati jedino vaš vlastiti razvoj, doticaj s vlastitim emocijama: samo ćete tako znati kako se trebate ponijeti u određenoj situaciji.

 

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2 3