DNEVNI HOROSKOP za 21. april: Ovnu potrebna promena, Jarac ljubomoran, Ribe gube veru u ljubav…

DNEVNI HOROSKOP za 21. april: Ovnu potrebna promena, Jarac ljubomoran, Ribe gube veru u ljubav…

20. travnja 2019. 0 By Admin 1

LAV

Ljubav Nemate vremena za druge. Komunikacija vas frustrira. Umorni ste od skitanja. Promjena nije trajnog karaktera. Brzo ćete se vratiti u arenu.

Posao Bavite se s raznim stvarima, i u ničemu se do kraja ne pronalazite. Nepovoljan utjecaj tranzitnog Urana čini vas nestrpljivim i razdražljivim.

Zdravlje Previše ste introvertni, a bilo koji ekstremizam nije zdrav. Potrebna vam je osoba od povjerenja s kojom biste otvoreno razgovarali.

Snovi i vizije Što se više penjete, što ste bliže Suncu, tim veća postaje opasnost da će vas ego srušiti. Tko ne poštuje druge, ne poštuje ni sebe!

 

 

DEVICA

Ljubav Djelujete eksplozivno i bombastično. Trpite posljedice vaših skrivenih frustracija. Potreban vam je samooprost. Opraštanje je ljekovito.

Posao Ne volite da vam netko naređuje, a šef(ica) liječi svoje komplekse na vama. Jezik vam je brži od pameti. Izreći ćete ono o čemu drugi šute.

Zdravlje Vaše su emocije olujno valovite. U potrazi ste za unutarnjim preobražajem. Smetnje vam stvaraju vaše loše stare prehrambene navike.

Snovi i vizije Ako se osjećate slabim, ne usuđujete se drugome reći što vam treba, što očekujete, što želite a što ne želite. Žrtva manipulira svojom okolinom slabošću.

 

LJUBAV VAM IDE NA RUKU

 

VAGA

Ljubav Vaša intuicija funkcionira izvrsno. Vidite unaprijed kako će se razvijati vaš ljubavni život. Ako je riječ o vama i Lavu, ljubav će potrajati.

Posao Više ne dopuštate da drugi s vama manipuliraju. Došlo je do važne promjene u vašoj svijesti. Nevolje su vas očvrsnule na pozitivan način.

Zdravlje Vaši zdravstveni problemi su rješivi. Jako puno toga ovisi o vašem konstruktivnom stavu. Postoje ljudi kojima je puno teže nego vama.

Snovi i vizije Ne liječi ono što je previše niti ono čega je premalo, nego liječi prava mjera. Samo je prava mjera istinska ljubav! Zato ljubav liječi toliko toga i tako brzo.

 

 

ŠKORPIJA

Ljubav Ne želite odustati od povremenog druženja s vašom starom ljubavi, iako ste svjesni da zbog toga remetite mir i sklad u postojećoj vezi.

Posao Uvodite red u vlastito poslovanje. Pažljivo sve zbrajate i oduzimate. Vaši su računi savršeno točni. Uspješno se izvlačite iz dužničkog ropstva.

Zdravlje Ignorirate neugodne simptome koje vam odašilje vaš organizam. Uvjereni ste da će sve brzo proći. Ne želite saznati stvarno stanje stvari.

Snovi i vizije Ljubav je esencija života. Ljubav uključuje i da i ne, granice i razgraničavanja, kontakt i rastojanje. Postoje ispravna i loša djela. Pozitivni i negativni stavovi. Dobri i zli ljudi.

 

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2 3