DNEVNI HOROSKOP za 21. april: Ovnu potrebna promena, Jarac ljubomoran, Ribe gube veru u ljubav…

DNEVNI HOROSKOP za 21. april: Ovnu potrebna promena, Jarac ljubomoran, Ribe gube veru u ljubav…

20. travnja 2019. 0 By Admin 1

STRELAC

Ljubav U potrazi ste za izgubljenim samopoštovanjem. Želite nekome opisati vaše osjećaje, ali nitko vas ne čuje. Svi su zauzeti svojim problemima.

Posao Niste vratili stari kredit, a razmišljate o novom. Idealizirate vašu financijsku stvarnost. Riječ je o opasnoj pojavi u vašem mentalnom sklopu.

Zdravlje Preosjetljivi ste na vlastito ja. Ako vas netko (dobronamjerno i poticajno) iskritizira, vaša krhka psihička stabilnost dodatno će se urušiti.

Snovi i vizije Nitko ne trpi štetu tko prije toga nije drugome naštetio. Ako danas činite zlo, sutra će vama biti učinjeno zlo. Svijetom upravlja nepromjenjiv zakon: kako činiš drugima, tako će biti tebi.

 

 

JARAC

Ljubav Pretjerujete s posesivnošću, a i s ljubomorom također. Ne možete sve imati strogo pod kontrolom. On(a) mora slobodno i samostalno disati.

Posao Ponosni ste na vlastiti imetak. Niste darežljivi, a to se najbolje vidi kada je riječ o novcu. Nitko vas ne voli kad ste u pretjerano škrtom izdanju.

Zdravlje Sanjate strašne stvari. Budite se u paranoji, i sretni ste što je sve bio samo ružan san. Otvorite sanjaricu i protumačite skrivenu simboliku.

Snovi i vizije Postoje mnogi načini kako biti na usluzi svijetu. To možete činiti naprosto svojim spokojem. Ne mora svatko raditi isto.

 

POGLEDAJTE UNUTAR SEBE

 

VODOLIJA

Ljubav Događaju vam se dobre i loše stvari, i po tome se ne razlikujete od drugih. I ono destruktivno ima svoju vrijednost, jer vas uči o tome tko ste.

Posao Želite postati bogati direktor koji stoji na vrhu piramide. Imate tajkunske ambicije. Vaš meteorski poslovni uspon trenutno nije izgledan.

Zdravlje Lako upadate u predinfarktne situacije. Vaše megalomanske ambicije potenciraju ogromne količine stresa. Zaustavite se na vrijeme.

Snovi i vizije Tko u pravom trenutku nađe prave riječi i izreče ih na srdačan način, tome je cijeli svijet otvoren. Ako teško činite lakim, imate nevjerojatno pozitivnu moć!

 

 

RIBE

Ljubav Izgubili ste vjeru u ljubav. Riječ je o neslavnom trenutku u vašoj intimnoj povijesti. Što više skrivate vaše probleme, oni se sve jasnije vide.

Posao Ako imate vlastiti obrt ili firmu, računajte na moguće nesporazume s članovima obitelji. Sve teže podnosite pritisak raznih poreza i prireza.

Zdravlje Jučer ste bili sjajno raspoloženi, a danas ste depresivni i tugaljivi. Težite trajnoj sreći i stabilnosti. Unutarnji mir je vaš temeljni prioritet.

Snovi i vizije Izliječenje se događa kroz ljubav. Bolest nastaje uslijed nedostatka ljubavi. Želja za posjedovanjem moći nastaje iz nedostatka ljubavi. Ljudi se rastaju zbog nedostatka ljubavi.

 

net.hr

Stranice: 1 2 3