DNEVNI HOROSKOP za 22. april: Vodolija ide na put, Ovna očekuje zanimliv susret, Rak upoznaje novu ljubav…

DNEVNI HOROSKOP za 22. april: Vodolija ide na put, Ovna očekuje zanimliv susret, Rak upoznaje novu ljubav…

21. travnja 2019. 0 By Admin 1

VAGA

Usrećit će vas djeca, prijatelji i brojne uskršnje čestitke. Sve će vam se činiti ljepšim i vedrijim. Moguće je poznanstvo sa simpatičnom osobom koja će vas osvojiti šarmom i otvorenošću. Budućnost vašeg odnosa ipak će ovisiti o drugoj strani jer nećete biti spremni preuzeti inicijativu strahujući od odbijanja.

 

 

ŠKORPIJA

Bez obzira na pojačanu nervozu, dan neće biti loš. O vama ovisi kako ćete podnositi zbivanja. Moguće je kratko i neplanirano putovanje ili cjelodnevni izlazak pa ćete više izbivati nego biti u kući. Odgodite obiteljsku raspravu na temu novca i troškova jer ćete si time upropastiti blagdanski ugođaj. Stignete o tome raspravljati i neki drugi dan.

 

 

STRELAC

Gdje god da se nađete, plijenit ćete pozornost. Zadovoljstvo će se vidjeti na vašem licu i osmjehu. Nalazite li se izvan mjesta prebivališta, znat ćete uživati u onome što vam se nudi. Privatni će vam život biti važan pa ćete mu pridavati veliku pozornost. S partnerom ćete mnogo razgovarati o zajedničkom životu, zarukama ili radu na prinovi.

 

NAĐITE VREMENA ZA ODMOR

 

JARAC

Nerado ćete se prihvaćati kućnih obaveza, što zbog pomanjkanja vremena, a i zbog osjećaja iscrpljenosti. U tome će prednjačiti domaćice koje su umorne od opsluživanja obitelji i gostiju. Nemojte sve raditi sami, uposlite partnera i djecu. Večer posvetite samo sebi. Priredite si mirisnu kupku i jednostavno uživajte.

 

 

VODOLIJA

U naponu ste snage, a samopouzdanje vam ništa ne može narušiti. Proljepšat ćete se i biti odličnog raspoloženja. Koristit ćete svaki trenutak da osvježite i obogatite svakodnevicu. Bit ćete prijateljski raspoloženi, željni zabave i razgovora. Rado ćete se odazivati pozivu za ručak izvan grada ili neplanirano krenuti na put.

 

 

RIBE

Ne prihvaćajte poziv za izlazak upućen od strane osobe koja vam nije simpatična. U protivnom vam predstoji večer koja bi mogla završiti žučnom raspravom. Moguće su prolazne probavne smetnje. Previše se živcirate oko sitnica. Druženje s prijateljima i boravak na svježem zraku napunit će vas pozitivnom energijom.

24sata.hr

Stranice: 1 2