DNEVNI HOROSKOP za 22. april: Vodolija pravi pogrešan korak, Bik u ljubavnim problemima, Jarca očekuje DIVNO VEČE…

DNEVNI HOROSKOP za 22. april: Vodolija pravi pogrešan korak, Bik u ljubavnim problemima, Jarca očekuje DIVNO VEČE…

21. travnja 2019. 0 By Admin 1

Ovan: Vaša neodmerena želja za zamoisticanjem danas će doći do izražaja. Moglo je biti većih problema. Na polju ljubavi jedno malo zatišje. Malo vam je temperatura povišena.

 

 

Bik: Za one koji su u braku vrlo opasna situacija koja lako može doneti nešto što niste želeli. Uzdržanost je neophodna. Uleteli ste u sumnjive poslove. Zdravlje vam je dobro.

 

 

Blizanci: Danas ćete dodirnuti tamnu stranu ljubavi. Dobro je da znate kako i to izgleda za buduće dane. Nema posla na vidiku a ni para. Imunitet vam je jako oslabio.

 

 

Rak: Partner je danas jako raspoložen. Pokušajte da iskoristite tu situaciju za lep provod. Dosta je bilo briga. Jedan kolega je ljut na vas. Razjasnite problem. Bolovi u grlu.

 

 

Lav: Danas će vam mnogo toga nedostajati. Niste ni sanjali koliko vam voljena osoba znači. Otvara se mogućnost za malo napredovanje. Virusna infekcija opasno preti.

 

 

Devica: Jedan uspešan dan je pred vama u svakom pogledu. Ljubav će pokazati svoje pravo lice. Malo će vas jedan poziv uzdrmati. U vrlo dobroj ste kondiciji.

 

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2