DNEVNI LJUBAVNI HOROSKOP za 22. april: Vaga želi drugu šansu, Rak u zanimljivoj avanturi, Jarac u susretu sa bivšom ljubavi…

DNEVNI LJUBAVNI HOROSKOP za 22. april: Vaga želi drugu šansu, Rak u zanimljivoj avanturi, Jarac u susretu sa bivšom ljubavi…

21. travnja 2019. 0 By Admin 1

OVAN (21.3.- 20.4.)  ARIES 

Moguće da se vaša porodica angažuje oko vašeg posla ili da na neki način mora da podredi sve vašim planovima. Moguće da vam se dopada izuzetno ambiciozna osoba koja je prilično opterećena problemima.

 

    BIK (21.4.- 21.5)  TAURUS

Želite da budete u dobrim odnosima sa partnerom koji je zbog posla često vezan za put. I koji možda želi da se sa vama sretne negde ili planira da vas pozove u goste. Ako ste slobodni, moguće je poznanstvo sa Rakom ili Jarcem.

 

   BLIZANCI (22.5.- 21.6.)  GEMINI

Želite da raščistite odnose sa osobom koja vas je jedno vreme podržavala u svemu a onda postala prilično neprijatna, bilo da se radi o posesivnosti ili o posvećenosti svojim planovima. Nemate način da ubedite stalnog partnera da vam posveti više vremena.

 

ZANIMLJIVA AVANTURA

   RAK (22.6. – 22.7.)  CANCER

Današnji dan vam može doneti neku novu avanturu, flert ili vezu sa osobom koja vam je draga ali verovatno nećete imati prilike da se često srećete jer se radi o neko ko najverovatnije živi u nekom drugom gradu ili državi.

   LAV (23.7.- 22.8.)  LEO

Danas ste zbog nečeg nakraj srca i verovatno ćete morati da se posvetite nekom ko je prilično zahtevan što će vam doneti neke nove mogućnosti na ljubavnom planu. Imaćete više vremena za sebe a to bi moglo značiti da biste mogli prihvatiti udvaranje i neke Vodolije.

 

 

   DEVICA (23.8. – 22.9.)  VIRGO

Želite da se sretnete sa jednim Jarcem, Bikom ili Lavom. To će vam doneti neko novo iskustvo i verovatno ćete uspeti da ostvarite vezu kakva vama odgovara. Pokušajte da se prilagodite na uslove koje vam postavlja mnogo stariji partner.

nastavak na sledecoj  stranici..

Stranice: 1 2