DNEVNI LJUBAVNI HOROSKOP za 22. april: Vaga želi drugu šansu, Rak u zanimljivoj avanturi, Jarac u susretu sa bivšom ljubavi…

DNEVNI LJUBAVNI HOROSKOP za 22. april: Vaga želi drugu šansu, Rak u zanimljivoj avanturi, Jarac u susretu sa bivšom ljubavi…

21. travnja 2019. 0 By Admin 1

   VAGA (23.9. – 22.10.)  LIBRA

Verujete da možete da ubedite partnera da treba da vam pruži još jednu šansu ako ste u lošim odnosima ili da prihvati neke vaše sugestije u vezi sa stambenim prostorom ako ste u stalnoj vezi ili braku. Možete naći zajednički jezik sa Vodolijom ili Ovnom.

  ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.)  SCORPIO

Vaši planovi mogu da se ostvare kada je u pitanju ljubavni život ako se radi o osobi koja je iz nekog drugog mesta i koju viđate na putu ili u inostranstvu. Spremni ste da razgovarte o nečemu što vas opterećuje a tiče se vaših odnosa sa Bikom ili Rakom.

    STRELAC (23.11.- 21.12.)  SAGITARIUS

Želite da se sretnete sa Lavom ili Vagom ali ćete imati priliku i da se vidite sa još mnogo osoba koje će vam na svoj način dati na znanje da im se dopadate. Spremni ste da se viđate sa Vodolijom a jedan Ovan ili Jarac žele da sa vama obnove vezu.

STARA LJUBAV NEMA ZABORAVA

 

   JARAC (22.12.- 20.1.)  CAPRICORNUS

Neko će pokušati da vas uveri da ste neodoljivi a vi u to nećete baš poverovati. Ubeđeniste da neko pokušava da vas osvoji da bi sa vama flertovao. Moguće da imate prilike da obnovite vezu sa nekim ko vam je nekada bio veoma simpatičan.

   VODOLIJA (21.1.- 19.2.)  AQUARIUS

Neko često misli na vas i daće vam to na znanje. Imate više načina da osvojite poverenje jednog Ovna ili Strelca ali niste sigurni da li su slobodni. Moguće da vam se dopada osoba koja živi u inostranstvu i sa kojom možete lako da uspotavite komunikaciju.

   RIBE (20.2.- 20.3.)  PISCES

Danas ste veoma omiljeni u društvu i najverovatnije će vam se udvarati osoba sa kojom do skora niste bili u baš sjajnim odnosima. Nećete biti sigurni šta je za vas najbolje rešenje, da prihvatite poziv za izlazak ili ne.

Stranice: 1 2