HOROSKOP DO POČETKA LETA (21. 6.): Jarcu dolaze DRASTIČNE promene, Ovnu PRELEPO iznenađenje a Vaga mora biti jako OPREZNA…

HOROSKOP DO POČETKA LETA (21. 6.): Jarcu dolaze DRASTIČNE promene, Ovnu PRELEPO iznenađenje a Vaga mora biti jako OPREZNA…

21. Aprila 2019. Off By Dajana

Proljeće je stiglo. Osjetit ćete iznenadni val energije, osjećat ćete se kao da možete pomicati planine. Što to znači? Teoretski ništa posebno, ali u praksi je pravo vrijeme za donošenje novih odluka.

 

Da se ne zavaravamo, novogodišnje rezolucije su već zaboravljene, tako da je vrijeme za nove. Pročitajte ovaj neobičan horoskop i saznajte što bi trebali promijeniti u svom životu kako biste uspješno ostvarili svoje ciljeve.

 

Ovan

Najvažnije je koristiti metodu malih koraka prilikom kreiranja liste stvari koje želite učiniti. Ne bacajte se u duboku vodu, nemojte praviti velike planove. Fokusirajte se prvenstveno na proces, a ne na proizvod.

Ponovo strpljenje i strpljenje – ovo bi trebalo biti vaš moto u bliskoj budućnosti. Zato što je bolje iznenaditi se pozitivno, zar ne?

 

 

Bik

Cijelog života radite stvari u koje ste vrlo sigurni i kao da ste se bojali napustiti zonu udobnosti. Ako želite nešto promijeniti, postići novu razinu, morate se oprostiti od ove zone udobnosti i riskirati. Suočite se sa svojim slabostima i iskoristite priliku.

Možda je vrijedno promijeniti posao. Život u stagnaciji nije dobar, jer ćete se prije ili kasnije početi kajati. Prepustite se avanturi, napravite nešto ludo!

 

 

Blizanci

Ako zaista želite postići svoje ciljeve, morate odrediti prioritete i posvetiti se 100%.

Svakako dajte sebi prostor za svoje strasti, želje i ciljeve.

 

SPUSTITE LOPTU

 

Rak

Često se odričete stvari koje su naizgled opasne. Šteta! Pričajte sa sobom, riskirajte. Isprobajte nove stvari ovog proljeća i zapamtite – nepoznato ne znači neprijateljsko, opasno.

Vaš privatni život će se poboljšati samo ako malo promijenite svoj stav.

 

 

 

Lav

Vi ste kralj/ica, to je sigurno, ali ponekad je vrijedno spustiti se s pijadestala. Pored toga, konstantno vjerovanje u vašu veličanstvenost zasljepljuje istinu o tome što trebate promijeniti.

Ne fokusirajte se na trivijalnosti, samo naučite što želite od života, što želite promijeniti i radite na tome.

 

 

Djevica

Vi ste specijalist kada se radi o kategorizaciji, klasifikaciji i definiranju.

Proljeće je pravo vrijeme da konačno dođete sebi i eliminirate sve što vam smeta iz života.

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2