HOROSKOP DO POČETKA LETA (21. 6.): Jarcu dolaze DRASTIČNE promene, Ovnu PRELEPO iznenađenje a Vaga mora biti jako OPREZNA…

HOROSKOP DO POČETKA LETA (21. 6.): Jarcu dolaze DRASTIČNE promene, Ovnu PRELEPO iznenađenje a Vaga mora biti jako OPREZNA…

21. Aprila 2019. Off By Admin 1

Proljeće je stiglo. Osjetit ćete iznenadni val energije, osjećat ćete se kao da možete pomicati planine. Što to znači? Teoretski ništa posebno, ali u praksi je pravo vrijeme za donošenje novih odluka.

 

Da se ne zavaravamo, novogodišnje rezolucije su već zaboravljene, tako da je vrijeme za nove. Pročitajte ovaj neobičan horoskop i saznajte što bi trebali promijeniti u svom životu kako biste uspješno ostvarili svoje ciljeve.

 

Ovan

Najvažnije je koristiti metodu malih koraka prilikom kreiranja liste stvari koje želite učiniti. Ne bacajte se u duboku vodu, nemojte praviti velike planove. Fokusirajte se prvenstveno na proces, a ne na proizvod.

Ponovo strpljenje i strpljenje – ovo bi trebalo biti vaš moto u bliskoj budućnosti. Zato što je bolje iznenaditi se pozitivno, zar ne?

 

 

Bik

Cijelog života radite stvari u koje ste vrlo sigurni i kao da ste se bojali napustiti zonu udobnosti. Ako želite nešto promijeniti, postići novu razinu, morate se oprostiti od ove zone udobnosti i riskirati. Suočite se sa svojim slabostima i iskoristite priliku.

Možda je vrijedno promijeniti posao. Život u stagnaciji nije dobar, jer ćete se prije ili kasnije početi kajati. Prepustite se avanturi, napravite nešto ludo!

 

 

Blizanci

Ako zaista želite postići svoje ciljeve, morate odrediti prioritete i posvetiti se 100%.

Svakako dajte sebi prostor za svoje strasti, želje i ciljeve.

 

SPUSTITE LOPTU

 

Rak

Često se odričete stvari koje su naizgled opasne. Šteta! Pričajte sa sobom, riskirajte. Isprobajte nove stvari ovog proljeća i zapamtite – nepoznato ne znači neprijateljsko, opasno.

Vaš privatni život će se poboljšati samo ako malo promijenite svoj stav.

 

 

 

Lav

Vi ste kralj/ica, to je sigurno, ali ponekad je vrijedno spustiti se s pijadestala. Pored toga, konstantno vjerovanje u vašu veličanstvenost zasljepljuje istinu o tome što trebate promijeniti.

Ne fokusirajte se na trivijalnosti, samo naučite što želite od života, što želite promijeniti i radite na tome.

 

 

Djevica

Vi ste specijalist kada se radi o kategorizaciji, klasifikaciji i definiranju.

Proljeće je pravo vrijeme da konačno dođete sebi i eliminirate sve što vam smeta iz života.

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2