DNEVNI HOROSKOP za 23. april: Ovna prati sreća, Devica će otkriti tajnu, Bik uživa u ljubavi, Lav veruje pogrešnim ljudima…

DNEVNI HOROSKOP za 23. april: Ovna prati sreća, Devica će otkriti tajnu, Bik uživa u ljubavi, Lav veruje pogrešnim ljudima…

22. travnja 2019. 0 By Admin 1

OVAN

Ljubav Svjesni ste vlastite privlačnosti, i lagano bolujete od prekomjerne samodopadnosti. Vaš ovnovski duh u više će navrata procvasti od srećice.

Posao Spremni ste preuzeti poslovni rizik, i mogli biste ugroziti financijsku sigurnost vaše obitelji. Nitko ne može zaustaviti vaše financijske fantazije!

Zdravlje Ako vam se često zavrti u glavi, provjerite kako stoje stvari s vašim tlakom. Neki među vama imaju problema uslijed nedostatka sna.

 

 

BIK

Ljubav Vaša ljubavna idila se nastavlja. Osjećate se ugodno u vlastitoj koži. Uživate u povlaštenim trenucima ljubavne sreće. Euforija na vidiku.

Posao Iza vas je težak tjedan, ali nastavljate dalje u žestokom ritmu. I u najopuštenijim trenucima ne prestajete razmišljati o idućem radnom danu.

Zdravlje Savršeno se slažete sami sa sobom, a to je dobar uvod za skladnu suradnju s drugima. Ako već niste, zaronit ćete u mistične vode.

 

 

BLIZANCI

Ljubav Dani su sve topliji i vaša strast lagano divlja. Utjecaji Marsa i Venere najavljuju nove nastavke vaših eksperimenatalnih ljubavnih odnosa.

Posao Prvo radite, pa tek onda razmišljate. U velikoj ste jurnjavi za profitom. Pazite da vam se ne omakne kardinalna financijska pogreška.

Zdravlje Vaši problemi s visokom temperaturom prerastaju u unutarnju groznicu. U vašem tijelu gori vatra, i morate pronaći načina da je ugasite!

 

VJERUJTE U SEBE

 

RAK

Ljubav Zaustavili ste se u vremenu i prostoru. Nemate samopouzdanja, i to je vaš veliki problem. Nema predaje. Vrijedite puno više no što mislite!

Posao Razmišljate o raznim poslovnim opcijama, ali kada dođu na red konkretna djela, sve pada u vodu. Nedostaje vam strpljivost i istrajnost.

Zdravlje Previše ste pasivni i introvertni. Mislite da drugim ljudima malo značite. Ako želite sebi dobro, morate početi iznova graditi vlastiti ego.

 

 

LAV

Ljubav Olako povjerujete u svašta, i onda ispaštate zbog vlastite naivnosti. On ili ona nije ono što mislite da jest. Skinite ružičaste naočale!

Posao Sve bolje se poslovno financijski snalazite. Ostvarili ste veliki proboj ka blagostanju uz pomoć vaših (vrlo korisnih) prijateljskih veza.

Zdravlje Ništa vas ne boli, jedino ste malo tjeskobni i depresivni. Planetarni utjecaji predskazuju vaš pojačani interes za spiritualne teme.

 

 

DEVICA

Ljubav Vidite ono što želite vidjeti. Idealizirate osobu koju ste tek prije koji dan upoznali. Kada vam on(a) pokaže svoje pravo lice, ostati ćete u čudu!

Posao Upetljali ste se u nelegalnu poslovnu transakciju, i plašite se kako će priča na kraju završiti. Možda vas netko tuži. Izgledne su nezgodne opcije.

Zdravlje Vaša ćudljiva raspoloženja igraju se s vama, i s tim u vezi ste (više ili manje) bespomoćni. Rasuli ste se i raspršili u bezbroj različitih pravaca.

 

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2