DNEVNI HOROSKOP za 23. april: Ovna prati sreća, Devica će otkriti tajnu, Bik uživa u ljubavi, Lav veruje pogrešnim ljudima…

DNEVNI HOROSKOP za 23. april: Ovna prati sreća, Devica će otkriti tajnu, Bik uživa u ljubavi, Lav veruje pogrešnim ljudima…

22. travnja 2019. 0 By Admin 1

VAGA

Ljubav Razdoblju vaše ljubavne apstinencije je kraj. Život promatrate strastvenim očima. Osoba rođena u znaku Jarca, sve vam se više sviđa.

Posao Strogo kontrolirate vašu financijsku situaciju. Nitko od vaših najbližih ne zna koliko zarađujete. Imate tajne račune u raznim bankama!

Zdravlje U ekstrovertnoj ste fazi razvoja, ali to ne znači da ste imuni na udarce sudbine. Napad nije uvijek najbolja obrana. Bezglavo jurite i žurite.

 

 

ŠKORPIJA

Ljubav Niste zadovoljni s njim ili s njom, a i s vašom vezom u cjelini. Prije eventualnog raskida, isprobajte razne mogućnosti za preobražaj odnosa.

Posao Imate mnoštvo prilika za poboljšanje prihoda, ali niste spremni raditi cijele dane da biste zaradili više novaca. Često je i malo dovoljno.

Zdravlje Pojačava se vaš interes za ezoterične stvari. Možda u budućnosti postanete prorok i iscjelitelj. Škorpioni su poznati prekognicisti.

 

 

STRELAC

Ljubav Vaša ljubavna revolucija se nastavlja, a to se najviše odnosi na vas koji ste rođeni u prosincu. Raskidate staru vezu i ulazite u novi odnos?

Posao Imate najnoviju poslovnu strategiju. Znate što morate učiniti da biste ostvarili financijski uspjeh. Sutra ćete krenuti u veliki poslovni proboj!

Zdravlje Bijes je vaš veliki zdravstveni problem. U opasnosti ste da ‘pregorite’ sa živcima. I nestrpljenje vam stvara probleme. Negdje vam se žuri?

 

OPUSTITE SE

 

JARAC

Ljubav Jedan dan ste dobro, a drugi loše, i teško vam je spojiti dva konstruktivna dana u nizu. Danas ćete uspješno centrirati sebe u sebi.

Posao Strahujete od siromaštva. Strogo kontrolirate svaki trošak. S obzirom na vaše sposobnosti, ne trebate se plašiti za poslovnu budućnost.

Zdravlje Brze promjene raspoloženja čine vas nestabilnim. Teško opraštate sebi određene stvari iz prošlosti. Pretjerujete s osjećajima krivnje.

 

 

VODOLIJA

Ljubav U centru ste pažnje javnosti. Svi komentiraju vaš fantastičan izgled. Za oko vam je zapela jedna zgodna osoba rođena u znaku Vage.

Posao Dogodio vam se poslovni procvat. Radite i u neradne dane. Nemate slobodnog vremena, i to vam nije važno. Bitno vam je da vraćate dugove.

Zdravlje Moguće su kardiološke smetnje, i to ponajprije kod vas koji već imate sličnih problema. Prijeti vam opasnost od precjenjivanja vlastitih snaga.

 

 

RIBE

Ljubav Potpuno ste očarali jednu osobu rođenu u znaku Lava. On ili ona više ne može disati bez vas. Sanja vas u snovima, a i u budnom stanju.

Posao Ako ne ispunjavate radnu normu koju vam određuje poslodavac, nalazite se u problemima. Zakoni kapitala i tržišta su nemilosrdni.

Zdravlje Ako vas netko ‘pogrešno’ pogleda, reagirate preosjetljivo i uvrijeđeno. Djelujete kao da ste proizvedeni od lakolomljivog materijala.

 

net.hr

Stranice: 1 2