DNEVNI HOROSKOP za 23. april: Škorpija u problemu, Vodolija okreće novi list, Bik plaća stari dug…

DNEVNI HOROSKOP za 23. april: Škorpija u problemu, Vodolija okreće novi list, Bik plaća stari dug…

22. travnja 2019. 0 By Admin 1

Ovan

Odlično ste koordinirani pa dan protiče bez većih problema. Ipak, zadatke obavljate rutinski. Zbog nedostatka koncentracije postoji mogućnost da napravite previd koji može prouzrokovati malu štetu. Ona vama lično ne ide u prilog.

 

 

Bik

Stižu vas dugovi koje ste napravili u davnoj prošlosti. Saznanje stiže kroz pismenu opomenu koja će vas uznemiriti. Pre nego što vas obuzme panika, napravite novi proračun i na taj način i plan kojim ćete se izvući iz novonastale situacije.

 

 

 

Blizanci

Razmišljate o poslu umesto da trenutnu pozitivnu energiju podelite s ukućanima koje ste, u proteklom periodu, zapostavili. Deprimira vas neprijatna atmosfera oko vas, a ne uviđate da ste upravo vi uzrok takvog raspoloženja.

 

 

Rak

Pažnja je usmerena na problematičnu situaciju koja se odvija u krugu vaše porodice. Kulminacija stiže tokom popodneva. Jer će nastupiti prisilne promene, ukoliko ih vi do tada sami, dobrovoljno, ne sprovedete.

 

POPUSTITE MALO

 

Lav

Ne prija vam dominacija voljene osobe, a ne uzimate u obzir da je takav odnos izazvan vašim povlačenjem. Možda mislite da je druga strana to sama izrežirala. Ne zavaravajte sebe i druge, s prepuštanjem vođstva utrapili i svu odgovornost koja ide s tim.

 

 

Devica

Beg od realnosti je najlakši ako se fokusirate na tuđ život i probleme koji ne pripadaju vama. Iako verujete da ste u svetoj misiji spasavanja drugih ljudi, u pozadini vi u stvari samo izbegavate suočavanje s sopstvenim problemima koji čekaju samo vas.

 

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2