DNEVNI HOROSKOP za 23. april: Škorpija u problemu, Vodolija okreće novi list, Bik plaća stari dug…

DNEVNI HOROSKOP za 23. april: Škorpija u problemu, Vodolija okreće novi list, Bik plaća stari dug…

22. travnja 2019. 0 By Admin 1

Vaga

Pomalo ste umorni od intenzivnog druženja kojim vas je partner preforsirao u poslednje vreme. Nakon silnih dešavanja, doživljaja i provoda, potreban vam je mali zasluženi odmor. Ne oklevajte, saopštite to voljenoj osobi.

 

 

Škorpija

Aspekti vam donose priliv energije koja vam je u proteklom periodu nedostajala. Nažalost, paralelno pristižu nove obaveze kojima će sva lepota ovog perioda pasti u senku. Pred vama je naporan rad za koji nećete dobiti očekivanu nagradu.

 

 

Strelac

Niste sasvim sigurni šta zaista želite. Moguće je malo poboljšanje raspoloženja, iako neki problemi još uvek postoje. Ipak, možete odahnuti jer današnji dan ne donosi ništa spektakularno dobro, ali najvažnije, nema ni pogoršanja.

 

PAZITE KOME VERUJETE

 

Jarac

Svoje planove vezujete za obećanja koja su vam dali prijatelji. Previše odlaganja može vas dovesti u neuglednu situaciju. U kojoj ćete se na kraju pravdati pretpostavljenima kojima će vaši argumenti biti smešni i prihvatljivi.

 

 

Vodolija

Postoji šansa da se vaša želja za promenom radnog mesta ostvari. Vodite računa, morate biti svesni, da ako to učinite nakon toga ulazite u potpuno novi život posle čega nema povratka na staro. Razmislite da li je to ono što upravo želite.

 

 

 

Ribe

Mogući su potezi koji će iz korena promeniti vaš profesionalni put. Ukoliko razmišljate o novčanim pozajmicama, najbolje je da odustanete. Jer će vas nakon potpisivanja ugovora sačekati neprijatna klauzula koju niste primetili na vreme.

Stranice: 1 2