DNEVNI LJUBAVNI HOROSKOP za 23. april: Škorpiju neko tajno voli, Bik u ljubavnom trouglu, Strelac u šemi sa starijom osobom…

DNEVNI LJUBAVNI HOROSKOP za 23. april: Škorpiju neko tajno voli, Bik u ljubavnom trouglu, Strelac u šemi sa starijom osobom…

22. travnja 2019. 0 By Admin 1
  OVAN (21.3.- 20.4.)  ARIES 

Trudite se da nađete način kako da se oslobodite nekih neprijatnih obaveza. Verovatno ćete pristati na neke kompromise jer ste izuzetno osetljivi i prilično neprilagodljivi. Mnogi vam se dive ali vi od toga nemate mnogo koristi.

    BIK (21.4.- 21.5)  TAURUS

Ne bi trebalo da propustite šansu kada je u pitanju jedna Vaga, Rak ili Lav. Ako budete pozvani na neki skup gde imate šanse da ih sretnete. Neko vam se dopada ali sumnjate da li je slobodna ta osoba. Strahujete ako joj se budete udvarali da li ćete joj se dopasti.

   BLIZANCI (22.5.- 21.6.)  GEMINI

Želite da fascinirate partnerku ili neku osobu do koje vam je stalo ali ste uvereni da to možete samo ako ste finansijski moćni. Ili ako ste veoma uspešni. Niste naročito ubedljivi ako vam se dopadaju Škorpija ili Ribe.

IZNENADNA AVANTURA

 

    RAK (22.6. – 22.7.)  CANCER

Spremni ste na razne vrste aranžmana, dogovora ili ustupaka samo da biste ostali u vezi sa nekom veoma dragom osobom. Ona možda ne želi da sa vama provodi onoliko vremena koliko biste vi to želeli. Moguća je avantura sa Škorpijom.

   LAV (23.7.- 22.8.)  LEO

Ne bi trebalo da se previše nervirate ako vam se ne bude javio Jarac, Blizanci ili Devica. Imate način da rešite nesporazum sa osobom koja je prilično svojeglava i nije spremna na neki ustupak. Vi kompromis smatrate neophodnim.

   DEVICA (23.8. – 22.9.)  VIRGO

Želite da zadržite pozicije u vezi koje ste imali i do sada ali ako ne budete iskreni ili ako budete flertovali i sa drugima. Stalna partnerka neće imati mnogo razumevanja za vas. Pokušajte da se adpatirate ne neki nov način komunikacije koju vam nameće mnogo mlađa parnterka.

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2