DNEVNI LJUBAVNI HOROSKOP za 23. april: Škorpiju neko tajno voli, Bik u ljubavnom trouglu, Strelac u šemi sa starijom osobom…

DNEVNI LJUBAVNI HOROSKOP za 23. april: Škorpiju neko tajno voli, Bik u ljubavnom trouglu, Strelac u šemi sa starijom osobom…

22. travnja 2019. 0 By Admin 1

   VAGA (23.9. – 22.10.)  LIBRA

Vaša očekivanja od jednog Jarca su prevelika. Verovatno ćete danas voditi razgovore koji neće ići u pravcu koji vi očekujete. Pokažite više razumevanja za neku damu koja s punim pravom to od vas očekuje. Moguće da se radi o Jarcu ili Lavu.

   ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.)  SCORPIO

Neko želi da vam da na znanje da možete da ga kontaktirate i da se verovatno ne ljuti na vas. Ipak, morate da vi budete ona strana koja će da pokaže inicijativu. Sve što radite neko pomno prati i raspituje se o vama, moguće jedna Vaga.

    STRELAC (23.11.- 21.12.)  SAGITARIUS

Pokušavate da se izborite za nešto do čega vam je stalo. Verovatno da ubedite koleginicu da treba da vam pruži priliku da se viđate i van radnom mesta. Ako ste mladi, moguće da vam se dopada osoba koja je malo starija od vas.

 

ZANIMLJIV SUSRET

 

   JARAC (22.12.- 20.1.)  CAPRICORNUS

Želite da se dogovorite sa Rakom ili Bikom u vezi sa izlascima i moguće da će vam se javiti i neka Devica ili Blizanci. Imate način da se sretnete negde na nekom većem skupu sa osobom koja je izuzetno atraktivna i komunikativna.

   VODOLIJA (21.1.- 19.2.)  AQUARIUS

Ne bi trebalo da se previše opterećujete onim što čujete na svoj račun. Naročito ako se radi o osobi koja vam je nešto do skora zamerala. Koja nije bila raspoložena da sa vama razgovara o svim vašim problemima. Nemate poverenja gotovo ni u koga.

   RIBE (20.2.- 20.3.)  PISCES

Trudite se da nađete način kako da provodite više vremena sa nekim ko vam se veoma dopada. Ili sa stalnom partnerkom, naročito ako se radi o osobi koja je izuzetno ljubomorna. Ona vam daje na znanje da misli da vi flertujete i sa drugim damama.

Stranice: 1 2