DNEVNI HOROSKOP za 24. april: Devicu neko voli, Blizanci uživaju kao nikad, Vodoliji stiže sjajna šansa…

DNEVNI HOROSKOP za 24. april: Devicu neko voli, Blizanci uživaju kao nikad, Vodoliji stiže sjajna šansa…

23. travnja 2019. 0 By Admin 1

OVAN

Ljubav Igrate se i zabavljate s partnerom ili s partnericom, i vašoj sreći nema kraja. Danas ćete zajedničkim snagama potrošiti „višak“ novaca.

Posao Točno i na vrijeme obavljate sve vaše radne zadatke, i zbog toga vas suradnici sve češće hvale. Ipak, budite na oprezu s onima na vlasti.

Zdravlje Kod vas sve odlično funkcionira, a to se odnosi i na zdravlje. Širite uokolo sebe vibracije optimizma. Velikodušno pomažete drugima.

 

 

BIK

Ljubav Promijenili ste se posljednjih dana, a to sigurno ima veze s pozitivnim planetarnim utjecajima. Sazrijevate na najbolji mogući način.

Posao Plašite se poduzeti nešto novo, a situacija u kojoj se nalazite tjera vas na iskorak u nepoznato. Morate isprobati sebe. Eksperimentirajte!

Zdravlje Isplivali ste iz dubokih voda depresije. Izronili ste na površinu. Sposobni ste sami sebe ozdraviti, i ta vas spoznaja najviše raduje i veseli.

 

 

BLIZANCI

Ljubav Vaš društveni život je u procvatu. Obnovili ste kontakte s ljudima s kojima se dugo niste čuli i vidjeli. Uspješno spajate prijateljstvo i posao.

Posao Prijateljska potpora dolazi vam u pravo vrijeme, jer neke stvari niste mogli izgurati sami. Važno je da kreativno osmislite vaše ambicije.

Zdravlje Odgovaraju vam topli dani i sunčano vrijeme u cjelini. Niste se učahurili. Vodite aktivan život. Definitivno ste odustali od pesimizma.

 

NEKO OSVAJA VAŠE SRCE

 

RAK

Ljubav Izvrsno se mentalno nadopunjavate s jednom osobom rođenom u znaku Djevice. Njemu ili njoj dopuštate da kritizira vaše pogrešne korake.

Posao Komunikacija je postala vaša jača strana. Dobivate poslove na neviđeno. Jako je važno da ne zloupotrebljavate vašu moć uvjeravanja!

Zdravlje Popravili ste odnose s najbližima, i u vašem domaćem okružju cirkulira pozitivna energija. To vam je dokaz da se sve može kad se hoće.

 

 

LAV

Ljubav Cijenite dobro društvo, skupe stvari i luksuz. Kako stvari stoje, opet ste zalutali u snobizam. Još kada se svemu pribroji i vaša taština…

Posao Proživljavate neslavne trenutke vaše karijere. Kolo sreće se okreće. Jučer ste bili na vrhu planine, a danas strmoglavo klizite nizbrdo.

Zdravlje Preplavilo vas je malodušje, a to se „uvijek zadovoljnom“ Lavu rijetko kada dogodi. Previše vam je dobro. Ne znate se nositi s preobiljem.

 

 

DEVICA

Ljubav Ispravno vrednujete sami sebe, i vaš emocionalni život je u ravnoteži. Ako ste sami, vaš status će se promijeniti. Možda već danas.

Posao Jedni ste od rijetkih koji nemaju financijskih problema. Držite se poštenih pravila igre, i to se pokazuje isplativim. Možete mirno spavati.

Zdravlje Vaša se emocionalna krutost otapa. Postali ste sigurni u sebe, i to se vrlo pozitivno odražava na vaše psihotjelesno zdravstveno stanje.

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2