DNEVNI HOROSKOP za 24. april: Devicu neko voli, Blizanci uživaju kao nikad, Vodoliji stiže sjajna šansa…

DNEVNI HOROSKOP za 24. april: Devicu neko voli, Blizanci uživaju kao nikad, Vodoliji stiže sjajna šansa…

23. travnja 2019. 0 By Admin 1

VAGA

Ljubav Kombinirate idealno s nestvarnim, i onda se čudite zašto ste rasuti i raspršeni. Potreban vam je ubrzani povratak u ovozemaljsku stvarnost.

Posao Nemate velikih ambicija, imate samo one male, a i te male su toliko komplicirane da izgledaju neostvarivo. Morate se pomaknuti s mjesta.

Zdravlje Teško vam je odvojiti snove od stvarnosti, i to polako postaje vaš kronični problem. Na tjelesnoj razini djelujete uspavano. Previše sanjate.

 

 

ŠKORPIJA

Ljubav Rastapate se od ljubavi. Jedna jako zgodna Vaga ne prestaje misliti na vas. Polažete važan ispit iz vjernosti. Krotite prekomjerne strasti.

Posao Imate sve potrebne preduvjete za uspješno poslovanje. Smanjili ste rizik na najmanju moguću mjeru, i sve (gotovo) savršeno funkcionira.

Zdravlje Škorpioni rođeni u listopadu imaju veliku potporu planeta. Osjećate se sjajno. Djelujete iscjeljujuće na druge, a i na svijet u cjelini.

 

 

STRELAC

Ljubav Još ste pod dojmom nedavne emocionalne oluje. Progovorili ste o stvarima koje ste potiskivali u sebi. Povratka natrag nema, ili ipak ima?

Posao Promijenio se vaš poslovni status. Novonastala situacija čini vas zadovoljnim, ali i dalje niste smireni. Pretjerujete s borbenim aktivnostima.

Zdravlje Emocionalno ste osjetljivi, i ne treba vam puno da eksplodirate. Ono što se moralo zbiti, dogodilo se. Smirite se, za vaše vlastito dobro.

 

ŽIVNULI STE

 

JARAC

Ljubav Popravili ste mišljenje o sebi. I druge ljude promatrate kroz novu dioptriju. Prekovremeno ste se aktivirali u društvenom smislu življenja.

Posao Ne možete sami napraviti sve što ste zamislili. Potrebni su vam suradnici da biste realizirali vaše projekte. Mobitel će vam zvoniti cijeli dan.

Zdravlje Brzo se popravljate po pitanju samopouzdanja, i to je pravi lijek za vaše narušeno zdravlje. Volja čini čuda. Tko nema volje, ništa ne može.

 

 

VODOLIJA

Ljubav Privlače vas astrološki Lavovi, a to se uvijek počinje događati u ovo doba godine. Stvari se ponavljaju. Ovaj put ćete znati zgrabiti priliku.

Posao Postali ste štedljivi i ekonomični, a te kvalitete su vam nedostajale da se poslovno uravnotežite. U financijskom ste plusu. To je veliko čudo.

Zdravlje Teško vam je izdržati dugotrajan mir. Mir vas uznemirava. Vaša filozofija ne vrijedi puno, ako niste u stanju održavati unutarnju ravnotežu.

 

 

RIBE

Ljubav Služite se manipulacijama, i sve to pod krinkom navodne ljubavi. Tradicionalno ste konzervativni, ali samo kada vam takvo što odgovara.

Posao Uspješno rješavate pravna pitanja, i omogućavate sebi novi poslovni uspon. Trenutni planetarni poredak na nebu ide vam na ruku.

Zdravlje Imate planetarnu zaštitu, i vaši zdravstveni problemi uglavnom miruju. Pojačana fizička pokretljivost i dalje je vaš prvi i najvažniji prioritet.

 

net.hr

Stranice: 1 2