DNEVNI LJUBAVNI HOROSKOP za 24. april: Devica zavodi sve oko sebe, Lava očekuju problemi, Bik između razuma i srca…

DNEVNI LJUBAVNI HOROSKOP za 24. april: Devica zavodi sve oko sebe, Lava očekuju problemi, Bik između razuma i srca…

23. travnja 2019. 0 By Admin 1
  OVAN (21.3.- 20.4.)  ARIES 

Što dan bude više odmicao, to bolje za vas. Zapravo, sumnje, ljubomora i nepoverenje neće biti tako naglašeni kao u poslepodnevnim satima. Jedan Jarac vam je kost u grlu ili neko ko je veoma poslovan, uspešan a živi podalje od vas.

    BIK (21.4.- 21.5)  TAURUS

Kako vas samo neodoljivo privlači osoba koja nije slobodna. Neko drugi je lojalan, tu je uvek pri ruci, ali previše posesivan. Preostaje vam da se odlučite šta ćete i da li želite mirnu ili uzbudljivu varijantu. Vi biste najviše voleli pouzdanog ali strastvenog partnera.

   BLIZANCI (22.5.- 21.6.)  GEMINI

Ne dajte na sebe, jer se osećate ugroženim. Partner vas verovatno često kritikuje, a možda je i prilično verbalno neprijatan. U suštini more ga finansijske brige ili neke druge vrste, a ne želi da o njima priča. To je njegov problem, ako već ne želi da da ih sa vama podeli.

POTRAŽITE SAVET

    RAK (22.6. – 22.7.)  CANCER

Osećate priliv neke čudne energije koja vas pomalo i zbunjuje. Danas osećate kao da ne znate šta biste sa sobom. Možda je najbolje da se tada sretnete sa nekim ko vam je velika podrška u svemu.

   LAV (23.7.- 22.8.)  LEO

Danas biste mogli biti skloni ljubomori, naročito ako je partner stariji od vas. Imate potrebu za dominacijom, što partneru nikako neće odgovarati. Želite da rešite emotivne probleme na radikalan način ali to nikako ne bi bilo dobro, naročito ako ste skloni afektivnom ponašanju.

   DEVICA (23.8. – 22.9.)  VIRGO

Veče je odlično za druženje sa onima koji dolaze iz inostranstva ili koji često putuju. I vi možete biti u centru pažnje svojim šarmom i elokventnošću. Veoma ste tajanstveni i nekoga ostavljate bez daha. Čak i da se ne trudite da tako bude, jednostavno svojim ponašanjem dajete na znanje da postoje granice preko kojih ne želite da pređete.

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2