Izaberi jedan PRSTEN i saznaj kad će ti se OSTVARITI TAJNA LJUBAVNA ŽELJA

Izaberi jedan PRSTEN i saznaj kad će ti se OSTVARITI TAJNA LJUBAVNA ŽELJA

23. travnja 2019. 0 By Admin 1

Prsten je oduvjek bio simbol ljubavi i odanosti. Ako imate ljubavnu želju ili nešto jako dugo želite, pogledajte sliku i odaberite jedan prsten. Vaš izbor će vam otkriti da li će se i kada, vaša tajna želja ostvariti!

 

 

PRSTEN BROJ 1

Ako je ovaj prsten vaš izbor, vaše vrijeme uskoro dolazi. Baš kao i pupoljak ruže na prstenu, tako će i vama maj doneti početak nečeg predivnog. Možda neće sve biti baš kako ste vi zamisliti, ali ćete svakako doživjeti veliku sreću i zadovoljstvo. Zapamtite samo da se ljudi vremenom menjaju i da nose neke ožiljke kroz život koji se ne leče lako.

 

 

PRSTEN BROJ 2

Ovaj prsten govori da je ljubav magija. Dugo vremena želite nešto ili nekoga. Moguće je da ćete uskoro otkriti nek tajne vezane za voljenu osobu. Ne važite ljubav, pratite isključivo svoje osećaje i nećete pogrešiti. Najbolje vreme za vas je mesec jun. Tad će se vas zahvatiti neke promene koje će doneti veliki preokret u vašem životu.

 

 

STARA LJUBAV

 

PRSTEN BROJ 3

Da li ste u prošlosti imalu burnu strastvenu vezu sa osobom koju nikako ne možete da zaboravite? Ako vas muči neko iz prošlosti i nikako ga ne možete zaboraviti, poduzmite nešto. Zavirite u svoje srce i budite sigurni u ono što osećate. Stvari će se deavati same o sebe, važno je samo da u srcu nađete oprosti. Prvo za sebe pa onda i za druge. Nekada je važno zaboraviti greške i preći preko ponosa. za ljubav ništa nije previše. Zapamtite to.

 

 

PRSTEN BROJ 4

Ovaj prsten najvljuje uskoro ostvarenje vaše želje. Možda se ona neće ostvariti u par dana ali kroz par meseci sigurno hoće. Vi tačno znate koga i šta želite, i ne pristajete na nešto drugo. Dolazi period kad ćete moći da odahnete i da primite sreću koju ste toliko isčekivali. Ljubav će vas obasjati svom svojom ljepotom.

 

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2