Izaberi jedan PRSTEN i saznaj kad će ti se OSTVARITI TAJNA LJUBAVNA ŽELJA

Izaberi jedan PRSTEN i saznaj kad će ti se OSTVARITI TAJNA LJUBAVNA ŽELJA

23. travnja 2019. 0 By Admin 1

PRSTEN BROJ 5

Ovaj prsten vas poziva na odluku. Vi kao da ste nesigurni po pitanju svojih osećanja. Moguće da vas je neko jako razočarao, pa više niste sigurni šta osećate. da li tu još uvijek potoji ljubav? Ili samo uspomena na nešto što je bilo ili moglo biti. Preispitajte sebe, zavirite u srce, neka vam ono kaže samo. Ljubav se gasi samo onda kada ljudi od nje odustanu. Na vama je odluka, da li ćete spasiti ljubav ako ona to jeste. Ili ipak krenuti dalje i tražiti novu nadu.

 

 

PRSTEN BROJ 6

Ovaj prsten va donosi prelepe vesti. Vama će se u toku nekolio mjeseci ostvariti sve ono o čemu ste sanajali. Možda zvuči nestvarno, ali za vas dolazi predivno vrijeme. Vrijeme ljubavi i velike sreće i zadovoljstva. Budite mirni jer ono što vas čeka oduševiće vas. Konačno ćete sa osobom svojih snova moći da stavrate svoj sopstevi svet. Moguće je da ćete jako brzo da uplovite u bračne vode, jer šta sudbina spoji neka niko ne razdvaja.

 

 

PRSTEN BROJ 7

Ako ste birali ovaj prsten vas je neko puno povredio pa ste oko svoga srca postavili bodlje. Baš kao što prsten simbolizuje. Morate znati i naučiti da život ide dalje. Naučite oprostiti, i pustite druge da vas vole. Neko će to rado učiniti samo ako mu dozvolite.

 

stizumesjecanja

Stranice: 1 2