Veliki mesečni horoskop za MAJ 2019. godine- OVAN, BIK I BLIZANCI

Veliki mesečni horoskop za MAJ 2019. godine- OVAN, BIK I BLIZANCI

23. travnja 2019. 0 By Admin 1

OVAN

Posao:

Dragi Ovnovi,
Na samom početku maja Merkur pravi sekstil sa Marsom i kvadrat sa Saturnom. Imaćete pogodnosti da uspešno isplanirate i organizujete svakodnevne aktivnosti. Od ruke će vam ići sve što je vezano za saobraćaj, trgovinu, pregovore i komunikaciju. Izbegavajte započinjanje velikih i dugoročnih poslova. Kako su prvi i drugi maj za većinu neradni dani, uspećete da izbegnete prepreke i da prvi radni dan u maju započnete uz povoljan aspekt trigona Merkura sa Jupiterom, što će vam otvoriti mogućnost uspešnih investicija koje bi mogle da vam poprave saldo na računu.

 

Druga sedmica u maju vas upozorava da budete pažljivi jer će Mars praviti opoziciju sa Jupiterom. Ovo nije pogodno vreme da idete na važna poslovna putovanja niti da započinjete saradnju sa inostranim partnerima, upisujete viši stepen stručne spreme ili ulazite u poslove sa obrazovnim institucijama. Jedno poslovno partnerstvo bi moglo da se raskine zbog razilaska u interesima. Od 9. maja nailazi bolje vreme za posao. Trigon Venere sa Jupiterom doprineće uspehu u javnosti i sklapanju povoljnih ugovora.

 

NEIZBEŽAN USPEH

Druga dekada maja donosi vam učvršćivanje pozicija zahvaljujući trigonu Sunca sa Saturnom. Vaš autoritet će doći do izražaja, a vaše veštine i iskustvo će biti traženi i doneće vam nove radne zadatke i projekte. Venera će 15. maja ući u znak Bika gde je u sedištu i snažna. Vaš osećaj za upravljanje resursima i finansijama će se poboljšati i uspećete da profitirate zahvaljujući ulaganju u nove oblasti i projekte.

Mars će 16. maja ući u znak Raka, što će vas navesti da svoju energiju usmerite na dovršavanje važnih stvari koje će od vas zahtevati više vremena i truda. U trećoj dekadi maja će Sunce i Merkur ući u znak Blizanaca. Pokazaćete izuzetne rezultate u organizovanju prioritetnih poslova i u pregovorima.

Nezaposleni Ovnovi će imati vrlo dobre šanse da dobiju novi posao u struci, što će im otvoriti mogućnosti za napredak u karijeri. Bićete i u mogućnosti da započnete sopstveni posao.

 

 

Ljubav:

Ako ste u vezi:

Venera će u prvoj polovini maja praviti kvadrat sa Saturnom i prouzrokovaće nesuglasice između vas i voljene osobe u vezi zajedničkih ciljeva. Doći će i do pojave ljubomore, sumnjičavosti i nepoverenja. Ovo zahlađenje neće potrajati dugo, jer ćete uspeti da nađete rešenje kroz razuman razgovor. Prijalo bi vam vikend putovanje kako biste došli do ravnoteže.

Druga polovina aprila počinje sa ulaskom Venere u znak Bika. Vaš partner će biti pun pozitivne energije. Kako ćete vi biti opterećeni i bezvolji, voljena osoba će nalaziti način da vas oraspoloži svojim predlozima. Više vremena ćete provoditi zajedno. Uživaćete u intimnim trenucima i oko svega ćete uspeti da se složite. Ostvarićete jedan zajednički cilj.

 

NOVA VEZA

 

Ako ste slobodni:

Početak maja će u vama probuditi strasti ali će vam doneti u isto vreme razočaranja. Vaša očekivanja su visoka i potreban vam je neko ko je spreman na pokret, avanturu, putovanja, izlete u prirodi. Umesto da upoznate nekog ko je pun energije i volje, nailazićete na lenje i razmažene osobe. Tek od 14. maja, posredstvom sekstila Venere sa Marsom upoznaćete nekog s kim ćete deliti smisao za sport i avanturu. Do kraja meseca ćete započeti emotivnu vezu punu sklada i akcije.

Stariji Ovnovi će upoznati osobu koja će ih privući svojim vedrim duhom i lepotom. Moraćete da se potrudite da je osvojite jer ona nije laka na osvajanju. Bićete u prilici da uđete u avanturu koja ima šanse da se pretvori u vezu.

 

Zdravlje:

Potrebno je da više vremena provodite u fizičkim aktivnostima i da izlazite svakodnevno u šetnju u prirodu. Potrebno vam je više čistog vazduha. Zdravlje će vam biti stabilno ako budete aktivni. U drugoj polovini maja osećaćete pad energije i bićete razdražljivi i pojačano umorni. Izbegavajte preterane napore. Bićete skloni želudačnim smetnjama.
Vaša ishrana bi trebalo da se sastoji od lako svarljive hrane. Izbegavajte brzu hranu, roštilj, masnu hranu i slatkiše. Jedite što više povrća, posebno svežeg, zelenog, kao što su razne salate od rotkvica, šargarepe, cvekle. Meso jedite umereno, uglavnom kuvano. Kineska hrana uz pirinač ali bez ljutog sosa će vam prijati. Pijte ceđene sokove i uzimajte D vitamin.

 

Srećni brojevi:

8, 15, 19, 22, 26

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2 3