DNEVNI HOROSKOP za 25. april: Rak se vraća u prošlost, Ovan u oblacima, Vagi stiže iznenađenje a Jarcu novac….

DNEVNI HOROSKOP za 25. april: Rak se vraća u prošlost, Ovan u oblacima, Vagi stiže iznenađenje a Jarcu novac….

24. travnja 2019. 0 By Admin 1

OVAN

Dobro ćete se snalaziti u poslovnim zavrzlamama i vještom improvizacijom nadomjestiti nedostatak iskustva. U ljubavnim ćete vezama osim strasti tragati za kvalitetnijom komunikacijom. Ako vam je partner prirodno šutljiv, mogao bi vas privući netko tko je vrlo razgovorljiv. Sve češće ćete razmišljati, pa i sanjariti o toj osobi.

 

 

BIK

Međuljudski odnosi bit će zadovoljavajući, a dogovori i planovi se ostvarivati. Nečije riječi uvjerit će vas da uživate određeni ugled, ali i ojačati svijest o odgovornosti. Očekuje li se od vas odluka, uzmite si dovoljno vremena za razmišljanje. Očekujte navalu ugodnih osjećaja osobito ako ste zaljubljeni, ili još ste u razdoblju zavođenja.

 

 

BLIZANCI

Nemojte ništa riskirati ni radikalno mijenjati jer vam je procjena oslabljena, a okolina nesklona. Osim uobičajenih komplikacija, mogle bi se pojaviti i neke neočekivane. Dajte prednost razumu pred osjećajima. Dopustite svom partneru da vam podigne samopouzdanje. Bit ćete glavni u jednom društvu, ali će vas netko provocirati.

 

SUSRET S PROŠLOSTI

 

RAK

Preuzmite inicijativu u poslovnim i privatnim stvarima. Dan je pogodan za kupnju, obnovu garderobe, ali i zahtjevnije aktivnosti u domu. S lakoćom i novim žarom prionut ćete na aktivnosti intelektualnog predznaka i obaviti ih za kratko vrijeme. Susret s bivšim partnerom pokrenut će lavinu sjećanja.

 

 

LAV

Neiskustvo i brzopletost u donošenju odluka negativno će se odraziti na poslovni odnos. Ne prepuštajte se stjecaju okolnosti. Dobro promislite što želite jer konačan ishod ovisit će o vašoj odluci i motivaciji. Partner će vas doživljavati nedokučivima i tajnovitima te pogrešno protumačiti vaše neraspoloženje i rezervirano ponašanje.

 

 

DEVICA

Prionite na učenje jer ćete imati odlično pamćenje. Obavite planirane dogovore, osobito one vezane uz inozemstvo. Ostvarivat ćete planove s priličnim uspjehom, no oko vas će biti ljudi koji će vas namjerno usporavati. Pružite više povjerenja partneru. Čak i ako vas je povrijedio svojim postupkom, stavite mu do znanja da ste spremni oprostiti.

 

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2