DNEVNI HOROSKOP za 25. april: Vagu očekuje velika radost, Devici će jedan Bik sve promeniti, Blizanci ljube staru ljubav…

DNEVNI HOROSKOP za 25. april: Vagu očekuje velika radost, Devici će jedan Bik sve promeniti, Blizanci ljube staru ljubav…

24. travnja 2019. 0 By Admin 1

OVAN

Ljubav Do izražaja dolaze vaše zavodničke kvalitete. Zanimaju vas strastveni izazovi. Strast bez iskrene ljubavi i nije nešto posebno vrijedno.

Posao Vaši poslovni suradnici pričaju o vama razne priče. Tko se nalazi na visokom i istaknutom položaju, postaje vidljiv i jako zanimljiv drugima.

Zdravlje Rođeni u ožujku imaju problema s viškom energije, i ne bi im bilo loše da se negdje kreativno (is)prazne. Vaš natjecateljski duh sve je jači.

 

 

BIK

Ljubav Izvrsno se slažete i nadopunjavate s astrološkim Rakovima, i nikakvo čudo ako se intimno spojite s osobom rođenom u tom znaku.

Posao Iz vas izbija krutost i tvrdoglavost, a kada se svemu to pribroji i posesivnost, postaje očito da imate jako puno posla sa sobom samima.

Zdravlje Kukate nad vlastitom sudbinom, i to vam polako prelazi u naviku. Ako se prisjetite što sve imate a mnogi drugi nemaju, proći će vas tuga.

 

NEODLUČNI STE

 

BLIZANCI

Ljubav Opet ste se spojili s osobom s kojom ste do nedavno bili u ratu. Brzo mijenjate mišljenje i ponašanje. Okrećete se kako koji vjetar puhne.

Posao Malo ste previše radoznali, i zabadate nos u tuđe stvari. To je vaš stari grijeh, i teško ga iskorjenjujete. Danas ćete opet dobiti po prstima!

Zdravlje Imate problema s alergijom po tijelu. Ako se stvar ponavlja i ne prolazi, posjetite doktora dermatoga. Neka medicina kaže svoje mišljenje.

 

 

RAK

Ljubav Još vas prate krizna stanja svijest. Saturn je veliki učitelj i neće vas lako i bezbolno pustiti na miru. Krenite ispravljati sebe. To je put ka dobitku.

Posao Nasilnim putem nećete ništa postići. U stvari hoćete, pogoršati ćete odnose sa suradnicima. Vaš utjecaj trebao bi biti kreativan i konstruktivan.

Zdravlje Iako djelujete neuništivo i nezaustavljivo, i vas povremeno zadese problemi sa samopouzdanjem. Morate osvijestiti vlastite slabosti.

 

 

LAV

Ljubav Dobro bi vam došao predah od burnih ljubavnih događanja. Dugo ste bili sami, i sada kada vam dobro ide, hoćete odmah sve. Još danas.

Posao Vaši najjači poslovni aduti su upornost i strpljivost. Naravno, sve to ne bi vrijedilo puno, da vaš mentalni sklop ne računa točno i precizno.

Zdravlje Ako vas nešto boli, vi to uredno ignorirate. Lagano cvilite, i to je to. Bolni problemi sa zubima, od danas će vam postati više neizdrživi!

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2