Veliki mesečni horoskop za MAJ 2019. godine- RAK, LAV I DEVICA

Veliki mesečni horoskop za MAJ 2019. godine- RAK, LAV I DEVICA

24. travnja 2019. 0 By Admin 1

RAK

Posao:

Dragi Rakovi,
Merkur na početku maja pravi sekstil sa Marsom i kvadrat sa Saturnom. Kako su prva dva dana u maju neradna, savetuje vam se da tih dana izbegavate bilo kakve poslove. Osim slobodnih aktivnosti koje možete obaljati u privatnosti jer će vam to ići od ruke. Sve drugo bi vam bilo otežano, a posebno nešto što je povezano sa partnerstvom, javnošću i velikim projektima. Mars će 5. maja praviti opoziciju sa Jupiterom, što vas upozorava da izbegavate tajne finansijske transakcije i investicije u oblasti usluga. Jer ćete na tom polju imati teškoće koje bi vam mogle naneti gubitke.

 

Merkur će 6. maja ući u znak Bika što će vam doneti nove mogućnosti za poboljšanje saradničkih odnosa. Imaćete plodne ideje kako da postignete efikasniju koordinaciju u timskom radu. Biće neophodno da više pažnje obratite na vaša poslovna partnerstva. U jednom zajedničkom poslu doći do neslaganja sa drugom stranom što će prouzrokovati zastoj u razvoju tog projekta. Od vas će se zahtevati dobar osećaj za nalaženje kompromisnog rešenja kako biste postigli saglasnost.

 

VELIKI PRITISAK

Venera ulazi u znak Bika 15. maja, a narednog dana Mars ulazi u vaš znak. To će vam doneti bolji osećaj za društvene aktivnosti i poslove koji obuhvataju saradnju sa raznim institucijama. Socijalnim službama, nevladinim organizacijama, finansijerima i dobavljačima. Zbog uvećanog obima posla, osećaćete se pod pritiskom, posebno od strane nadređenih. To će vas činiti sklonim ishitrenim reakcijama i bržem trošenju energije, pa ćete se lako zamarati. Biće potrebno da štedite sebe i da izbegavate da se zatrpavate obavezama. Sunce i Merkur će 21. maja ući u znak Blizanaca.

 

Doneće vam uspeh u pregovorima iza zatvorenih vrata kao i u poslovima koji su povezani sa oblastima zdravstva. Ostvarićete stabilnu zaradu. Nezaposleni Rakovi mogu dobiti privremeni ili honorarni posao u oblastima trgovine prehrambenim proizvodima i mešovite robe. Kao što su marketi i slično.

 

Ljubav:

Ako ste u vezi:

U prvoj dekadi maja Merkur i Venera praviće izazovne aspekte sa Saturnom i Plutonom koji se nalaze u vašem polju ljubavi i braka. Sa voljenom osobom nećete moći da se složite oko zajedničkih ciljeva. Oboje ćete biti nepopustljivi i nespremni na dijalog. To će dovesti do napetih odnosa i zahlađenja između vas dvoje. Izbegavajte svađu.

U drugoj dekadi maja će Sunce i Merkur praviti trigon sa Saturnom i Plutonom. Uspećete da poboljšate odnose sa partnerom i da kroz razgovor. Sa više razumevanja da postignete dogovor o onome što vam je važno u narednom periodu. Više ćete podrške i pažnje pružati jedno drugom. Prijaće vam zabava, zajednički izlasci i druženje sa prijateljima.

 

RAZOČARANJE I NOVA LJUBAV

 

Ako ste slobodni:

Prva polovina maja vam donosi neuspeh i razočarenje u pokušaju da privučete pažnju osobe koja vam se dopada. Vaša simpatija neće obraćati pažnju na vas i ući će u vezu sa drugom osobom. Sredinom maja ćete upoznati preko zajedničkog prijatelja nekog s kim ćete imati na prvi pogled obostranu privlačnost. Već nakon nekoliko zajedničkih izlazaka ćete shvatiti da ste kao stvoreni jedno za drugo. Započećete emotivnu vezu koja će se pokazati skladnom na duže staze.

Nešto stariji Rakovi će upoznati osobu sa kojom će moći da podele svoja mišljenja i stavove o mnogim stvarima. Otkriće da ih vezuju mnogo zajedničke stvari. Ovo poznanstvo će polako krenuti ka emotivnoj vezi ali budite strpljivi i ne žurite.

 

Zdravlje:

Opozicija Marsa sa Jupiterom koji se nalazi u vašem polju zdravlja doneće vam disajne tegobe. Posebno onim Rakovima koji su alergični na polen ili imaju hronični bronhitis. Bićete osetljiviji na stres, pa vam se predlaže svakodnevna psihofizička relaksacija i dovoljno odmora. Ako ste u mogućnosti, praktikujte izlete u prirodu, u planinske predele.

Vaša ishrana bi trebalo da se sastoji od kalorične hrane i vitamina. Možete ovog meseca pojačati unos mesa ali izbegavajte mesne prerađevine. Sveže voće i povrće možete uzimati svakodnevno, posebno zelenu salatu, tikvice, spanać, jagode i trešnje. Pijte više vode. Možete povremeno piti mineralnu vodu sa magnezijumom. Izbegavajte alkoholna pića.

 

Srećni brojevi:

6, 11, 17, 19, 24

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2 3