CIGANSKE KARTE ZA MAJ: Vagu očekuje VELIKI dobitak, Škorpija u ZABRANJENOJ ljubavi, Devici stiže iznenadna PONUDA…

CIGANSKE KARTE ZA MAJ: Vagu očekuje VELIKI dobitak, Škorpija u ZABRANJENOJ ljubavi, Devici stiže iznenadna PONUDA…

26. travnja 2019. 0 By Admin 1

OVAN

Oficir – Vernost – Gubitak

LJUBAV

Moguće je da imate tajnog obožavaoca koji je neko od vaših prijatelja i ko nosi neku vrstu uniforme. Pogledajte oko sebe i malo obratite pažnju na one koji stalno nešto pokušavaju da vam kažu a vi to ne primećujete. Vrlo ste odani u sadašnjoj vezi i trudite se da pružite sve što se od vas očekuje, a onda idete kod nekoga ko vam je blizak i žalite se na svog partnera. Ne morate toliko da se trudite da biste dobili ono što želite, dovoljno je da samo kažete. Ne sumnjajte u svog partnera jer on želi da vi budete zadovoljni. U maju se može dogoditi da se osetite povređeni odd strane neke bliske osobe koja vas može ne namerno uvrediti. Oni koji su u ovom periodu prekinuli vezu naići će na podršku svojih prijatelja i familije. Oni koji nisu u vezi u maju u njihov život ulazi osoba na koju se mogu osloniti iako na prvi pogled ne izgleda tako.

 

POSAO

Mnogi od vas će u ovom mesecu morati da dobro razmisle koliko im je dosadašnji posao bio dobar i kolike im prihode donosi jer će izgleda morati da nešto menjaju. Rashodi su u ovom mesecu veči od prihoda i vi nećete biti zadovoljni .Navikli ste na ovaj posao i niste baš spremni na neke velike promene u smislu da potražite nov posao ali nešto dodatno bi vam dobro došlo. Postoji mogućnost nekog dodatnog prihoda ako se obratite nekom prijatelju za pomoć. Moguće je da to bude u vidu neke pozajmice ali i uzimanju nekog kredita. Preporučuje se da to ne radite tokom ovog meseca ali i da ne ulazite u neke ortačke poslove jer vam neće doneti ništa dobro. Bolje bi bilo da pokušate da nešto zaradite ako postoji ta mogućnost.

 

ZDRAVLJE

Bolovi u bubrezima ali i nogama.

 

LEPA PONUDA

 

BIK

Iznenadna sreća – Sveštenik – Pismo

LJUBAV

Maj će Bikovima doneti iznenadni susret sa nekom starijom osobom koja bi u narednom periodu značajno mogla promeniti njihov život. Ova osoba je dubokoumna, tradicionalna i ozbiljna. Ovo je povoljan period za poznanstva preko interneta, sve vrste komunikacija i avanture. Može se dogoditi da ovu priliku propustite, pa prihvatite ovaj izazov da se ne biste posle kajali. Posebno obratite pažnju na osobe koje vam se obraćaju tokom nedelje ili nekih crkvenih praznika. Isto tako ova osoba može biti i stranac ali i rođena u znaku Strelca. Oni Bikovi koji su u braku mogu očekivati radosnu vest vezanu za njihovo potomstvo, a za slobodne ovo može biti i odluka o zajedničkom životu. Moglo bi se dogoditi da budete pozvani da budete kum nekom. Lep period, pun zanimljivih dešavanja.

 

POSAO

Svi Bikovi koji rade poslove vezane za internet mogu očekivati veliki uspeh koji sa sobom donosi novac. Ostali će konačno pronaći osobu koja bi mogla da im obezbedi napredak ali i pomogne da do uspeha dođu. Period je povoljan za sređivanje i vađenje dokumenata, i nasledstva su moguća. Pronaći ćete rešenje za problem koji vas je dugo mučio. Igrajte igre na sreću jer postoji mogućnost da nešto dobijete. Poslovi koji podrazumevaju kraća putovanja će takođe biti uspešni. U koliko vam bude potrebna pomoć od nekoga slobodno zatražite jer čete imati naklonost uticajnih osoba. Sve u svemu bićete zadovoljni.

 

ZDRAVLJE

Bolesti koje se periodično javljaju i kratko traju.

 

RIZIČNA VEZA

 

BLIZANCI

Gubitak – Želja – Vernost

LJUBAV

Većina vas će se u ovom mesecu najbolje osećati u društvu bliskih prijatelja ili rođaka. Čini vam se da već previše dugo mislite na neku osobu sa kojom niste u mogućnosti da budete i to će se nastaviti. Znate da ste bili neozbiljni i prokockali šansu koju ste imali ali ta osoba vam je u mislima stalno i vi biste se rado ponovo nekako spojili sa njom. Oni koji su zauzeti će dosta čeznuti za osobom sa kojom nisu i koja im je zaista dobar prijatelj koji čeka da mu se javite i preduzmete nešto.. Ovo je period pun maštanja i čežnje. Muški pripadnici ovog znaka će se verovatno upustiti u neku rizičnu vezu iz koje će teško izaći.

 

POSAO

Prva trećina ovog meseca vam donosi izdatke, plaćanje računa ali i očekivanje nekog nasledstva.Moguće je da će neko od vas očekivati da nešto podelite sa njim.Planovi koje imate još neće biti realizovani i činiće vam se da predugo čekate, ali sami znate da su dugoročni i da morate imati strpljenja.Sve što u ovom mesecu očekujete, budite sigurni da ćete i ostvariti uz pomoć bliskih osoba.Prijatelji koji su u uvek tu za vas i ovoga puta će vam od srca pomoći.Takođe je moguće da ćete stupiti u kontakt sa osobom koja je imala neko neprijatno iskustvo i koja vam može značajno pomoći svojim savetima kako da se ponašate u nekim situacijama.

 

ZDRAVLJE

Mogući su problemi sa venama i bolovi u nogama.

 

STIŽE PRINOVA

 

RAK

Dete – Pismo – Venčanje

LJUBAV

Javiće vam se osoba za koju ste na neki način vezani. Glas koji dolazi iz daljine će vas obradovati ali nećete moći da budete sa ovom osobom, bar još neko vreme. Shvatićete da je i ova osoba podjednako vezana za vas iako ste mislili da ste naivni i da se ona samo igra vašim osećanjima. Mnogo žena rođenih u ovom znaku može u ovom mesecu ostati u drugom stanju, pa ako ne želite decu, pripazite. Takođe je povočjan period za sklapanje braka, pa će se neki od vas i venčati. Oni koji su u dužim vezama ili braku, posvetiće se svom partneru. Ali će svojom pažnjom želeti da im partner po svaku cenu uzvrati i ako im to ne pođe za rukom duriće se kao deca. Svoje najbliže će podsticati da budu veseliji i tragaće za načinima da im ulepšaju dan. Sve u svemu povoljan period.

 

POSAO

Ovog meseca ćete dobiti neki za vas značajan dokument, bilo da je to nešto od vaših roditelja ili pak od nekoga ko može da utiče na vaš posao u pozitivnom smislu. U pitanju je nešto novo, šta ste krajnje naivno i čistog srca pokušali da tražite. Ispostavilo se da ste ispravno postupili jer ćete dobiti šansu i imaćete poverenje koje ste očekivali. Ukoliko tražite posao postoje realne šanse i da ga nađete preko nekih osoba. Uspostavljanje veza koje su značajne za budućnost, obeležiće ovaj mesec. Većim delom meseca ćete biti otvoreni na druženje i imaćete dobar osećaj za zajedničke i društvene aktivnosti. Mesec vam je pogodan za vađenje dokumenata i dobijanje papira koji su vam potrebni.

 

ZDRAVLJE

Čuvajte svoje ruke, i obratite pažnju na reprodiuktivne organe.

 

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2 3