DNEVNI HOROSKOP za 27. april: Škorpiji stiže novac, Rak žudi za promenom, Biku stiže neprijatno iznenađenje…

DNEVNI HOROSKOP za 27. april: Škorpiji stiže novac, Rak žudi za promenom, Biku stiže neprijatno iznenađenje…

26. travnja 2019. 0 By Admin 1

Ovan

Raspoloženje popravlja susret s prijateljima koji su u prošlosti bili deo vaše svakodnevice. Obilje tema i opuštajući razgovori mogu biti svojevrsna čarobna formula ekspresnog oporavka od svega što vas je u prošlosti umorilo.

 

 

Bik

Borite se za neku svoju pravdu koju samo vi vidite. Vaša iskrenost ne nailazi na odobravanje pa je korisno da svoje mišljenje sačuvate za sebe. Neprijatna iznenađenja su moguća čak i od najbliskijih osoba, naročito na ljubavnom planu.

 

 

 

Blizanci

Maštoviti ste, svestrani i puni ideja. Dobro raspoloženje može, nakratko, da vam pokvari neobičan telefonski poziv koji ne očekujete. Vesti koje ćete čuti biće čudne, a vama ne preostaje ništa drugo nego da ih saslušate i što pre zaboravite.

 

POTREBNE SU VAM PROMENE

 

Rak

Čeznete za promenama u kući. Nedostatak sredstava vas sprečava da nešto konkretno učinite, zbog toga se odlučujete na sitne prepravke koje će vašem okruženju uneti novu energiju. Ako uključite i ukućane, zadovoljstvo će biti kolektivno.

 

 

Lav

Preokupirani ste drugim problemima pa je ovaj dan, za vas, kao i svaki drugi. Voljena osoba pokušava da vam saopšti nešto važno, ali vi ne primećujete to. Trgnite se na vreme dok još nije kasno da se vaš ljubavni život popravi.

 

 

Devica

Iako je kraj nedelje, očekuje vas neobično velika poslovna aktivnost. Kao da su se danas svi setili da im nešto treba. Vaša ažurnost i disciplina moraju biti na zavidnom nivou kako bi ispunili očekivanja nadređenih lica.

 

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2