DNEVNI LJUBAVNI HOROSKOP za 27. april: Škorpiji stiže poziv, Ribe očekuje zanimljiv susret, Bik u tajnoj vezi sa zauzetom osobom…

DNEVNI LJUBAVNI HOROSKOP za 27. april: Škorpiji stiže poziv, Ribe očekuje zanimljiv susret, Bik u tajnoj vezi sa zauzetom osobom…

26. travnja 2019. 0 By Admin 1

  OVAN (21.3.- 20.4.)  ARIES 

Ne ulazite u raspravu sa nekim vazdušnim znakom ako znate da vam nije naklonjen ili da od vas očekuje ono što vi niste u stanju da pružite. Pokušajte da se naviknete na nove okolnosti u vašem porodičnom i ljubanom životu. Devica, Škorpija i Blizanci mogu pokazati interesovanje za vas.

    BIK (21.4.- 21.5)  TAURUS

Mnogi misle da imate tajnu ljubav o kojoj nikom ne pričate i da se radi o osobi koja nije slobodna i koja je prisutna u javnosti. Ako budete dovoljno taktični, ta osoba će se odlučiti za vas ako se radi o nekom ko je već spreman da prekine prethodnu vezu.

   BLIZANCI (22.5.- 21.6.)  GEMINI

Danas možete imati potrebu da komunicirate sa nekim vazdušnim znakom od koga očekujete neku uslugu ili pokušavate da ga zavedete. Dan pogoduje onima koji su spremni da u razgovoru sa partnerom budu iskreni, jer u protivnom predstoji im neprijatno iznenađenje.

MIRAN DAN

    RAK (22.6. – 22.7.)  CANCER

Neko će poželeti da vam da na znanje da mu je stalo do vas. Vi ćete to verovatno prihvatiti kao nešto što se podrazumeva i time nećete učiniti ništa što vi vaš odnos učinilo boljim. Dan odgovara vernim Rakovima koje žele mirnu vezu pre nego neku avanturu.

   LAV (23.7.- 22.8.)  LEO

I dalje ste neodlućni po pitanju veze sa nekim ko nije uvek odavao utisak vernosti. Spremni ste da tolerišete mnogo toga ali ne i da vam osoba na koju računate ne uzvrati istom merom na vašu ljubaznost i odanost. Trudite se da pridobijete naklonost Riba, Škorpije ili Jarca.

   DEVICA (23.8. – 22.9.)  VIRGO

Verujete da će partner održati obećanje i verovatno ćete ga podsetiti na sve što vam je obećao. Dobićete na romantičan način dokaz njegove naklonosti. Trudite se da vam niko ne nametne svoj tempo, naročito ne društvo koje očekuje da im se negde pridružite.

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2