HOROSKOP ZA SLEDEĆU NEDELJU: Devica SUMNJA u ljubav, Biku se ostvaruje ŽELJA, Strelac priznaje OSEĆAJE, Ribama dolaze velike PROMJENE…

HOROSKOP ZA SLEDEĆU NEDELJU: Devica SUMNJA u ljubav, Biku se ostvaruje ŽELJA, Strelac priznaje OSEĆAJE, Ribama dolaze velike PROMJENE…

26. travnja 2019. 0 By Admin 1

 

Ovan

Dobre ideje koje imate zahtevaju i širu podršku od one koju trenutno uživate u krugu saradnika. Sve što želite možete i da ostvarite, ali uz asistenciju i nečiju podršku. Budući da vi sjajno funkcionišete u partnerstvu, potrudite se da oko sebe okupite osobe od poverenja ili ugleda. Dovoljno ste vešti ili snalažljivi da privolite voljenu osobu na neke svoje zamisli. Nema razloga da vas napušta dobro raspoloženje, nalazite se na korak do zajedničke sreće.

Bik

Potrudite se da uspešno sprovedete sve svoje ideje ili planove u delo. Važno je da pored sebe imate tim proverenih saradnika, za koje vas vezuju zajednički poslovni interesi. Osmislite dobar redosled poteza kako biste na najbolji način uskladili svoje poslovne i privatne obaveze. Nema razloga da potiskujete svoja osećanja ili ljubavne želje u odnosu sa bliskom osobom. Nalazite se na korak do nekih važnih porodičnih ostvarenja.

Blizanci

Ocekujete da ćete dobiti pozitivne reakcije i odgovore u susretu sa saradnicima za koje vas vezuju zajednicki poslovni interesi. Stalo vam je da ostvarite perspektivan dogovor u poslovnom dijalogu i da sačuvate kontakte na različitim stranama. Sada imate priliku da povežete neke praktične situacije sa privatnim interesima. Često se nalazite u fazi emotivnog previranja, tako da menjate svoje odluke koje saopštavate bliskim osobama. Uskoro će sve biti bolje.

LJUBAVNE PROMJENE

Rak

Delujete snalažljivo i vrlo sugestivno na svoju okolinu, ali to još uvek nije dovoljno da u potpunosti ispunite sve svoje ciljeve. Potrebno je da se precizno dogovorite o zajedničkim rešenjima i da bolje zaštitite svoje poslovne interese. Prihvatite savet koji dobijate od jedne uticajne osobe. Uskoro ćete detaljnije analizirati svoj ljubavni život. Pokažite više emotivnog sluha ili tolerancije, nema potrebe da komplikujete svoj odnos sa jednom bliskom osobom.

Lav

Neko od saradnika nema dovoljno interesovanja da ispoštuje zajedički poslovni dogovor, što neminovno uslovljava određeni gubitak. Delujete zabrinuto zbog novih informacija i promena koje nagoveštavaju vaši saradnici. Uporno pokušavate u najkraćem roku da rešite neke velike probleme. Skloni ste čestim promenama raspoloženja, kao i društva koje privlači vašu emotivnu pažnju. Nema razloga da se jogunite i da prigovarate svom partneru zbog nekih sitnica.

Devica

Potrebna vam je nova selekcija poslovnih ciljeva i bolja organizacija u odnosu sa saradnicima. Zbog nekog ste imati niz neugodosti, ali nije trenutak da se razračunavate sa neistomišljenicima. Posvetite se poslovima koji će vam doneti konkretne rezultate i finansijsku dobit. Primećujete česte promene u raspoloženju kod voljene osobe, ali ne uviđate šta je pravi povod. Stalo vam je da ostvarite još bolje uzajamno razumevanje i priželjkujete novo emotivno zbližavanje.