DNEVNI LJUBAVNI HOROSKOP za 29. april: Devicu očekuje zanimljiv susret, Ribe na sastanku, a jedan znak će se jako razočarati…

DNEVNI LJUBAVNI HOROSKOP za 29. april: Devicu očekuje zanimljiv susret, Ribe na sastanku, a jedan znak će se jako razočarati…

28. travnja 2019. 0 By Admin 1
  OVAN (21.3.- 20.4.)  ARIES 

Ako dobijete poziv da se vidite sa nekim koga dugo niste imali prilike da sretnete. Naročito negde na putu, najverovatnije ćete biti oduševljeni pozivom koji će nakon toga uslediti. Nalazite se u prilično napornom periodu kada je u pitanju veza sa Škorpijom.

    BIK (21.4.- 21.5)  TAURUS

Dobro se osećate u društvu ambicioznim osobama koje vam daju na znanje da vas cene. Vaši pokušaji da se sretnete sa Ovnom ili Blizancima možda neće doneti ono što vi očekujete. Moguća je romansa sa nekom osobom koju viđate na poslu.

   BLIZANCI (22.5.- 21.6.)  GEMINI

Veoma ste zainteresovani za atraktivnu damu. Čak i oni koji su strastveni rukovođeni impulsima a ne mogu biti zbunjeni jer vam čist  doživljaj bez imalo nagoveštavaja bilo kakvih emocija baš i ne odgovara. Bik i Škorpija čeznu za vama, a Jarac strpljivo čeka na poziv.

NAUČITE OPROSTITI

    RAK (22.6. – 22.7.)  CANCER

Osećate se moćnim i imate veliki uticaj na suprotvni pol. Velika mana vam je posesivnost i ljubomora koje ne možete da se oslobodite. Trebalo bi da budete spremni da nekome nešto oprostite jer to može biti glavni problem u vašem ljubavnom životu.

   LAV (23.7.- 22.8.)  LEO

Situacija danas deluju na vas veoma iritantno ako ste želeli da prekinete neku vezu sa to vam nije pošlo za rukom nego ste morali da napravite ustupak. Trudite se da budete u centru pažnje u većem društvu da biste privukli pažnju osobe koja će se ponašati prilično indiferentno prema vama.

   DEVICA (23.8. – 22.9.)  VIRGO

Ako se bavite umetnošću, možete sresti nekog ko je mnogo talentovaniji od vas i spreman da podrži vaše ambicije. Moguć je susret na poslu sa jednim Rakom, Bikom ili Škorpijom. Ovo bi za vas mogao biti sasvim solidan dan ako ste spremni da u nečemu popustite jednom Raku ili Strelcu.

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2