DNEVNI LJUBAVNI HOROSKOP za 30. april: Ribe ljubomorne, Vagi se neko udvara, Ovan dobija poziv, Škorpija u ljubavnom zanosu…

DNEVNI LJUBAVNI HOROSKOP za 30. april: Ribe ljubomorne, Vagi se neko udvara, Ovan dobija poziv, Škorpija u ljubavnom zanosu…

29. travnja 2019. 0 By Admin 1

  OVAN (21.3.- 20.4.)  ARIES 

Kraj dana vam može doneti poznanstvo sa jednom Vodolijom koja bi mogla da vas impresionira. Dobijate poziv za izlazak, posebno kada je u pitanju osoba koja vam se izuzetno dopada a moguće putuje u inostranstvo.

    BIK (21.4.- 21.5)  TAURUS

Ne bi trebalo da se nervirate ako vas provocira jedna Vodolja ili jedna Škorpija, moći ćete da sa njima nađete zajednički jezik. Pokušavate da uspostavite dobru komunikaciju sa Jarcem ili sa Devicom.

   BLIZANCI (22.5.- 21.6.)  GEMINI

Trebalo bi da se sretnete sa jednim Ovnom ili Vodolijom da biste rešili neki veoma važan zajednički problem. Ako ste slobodni, moći ćete da upoznate nekog ko će vam se dopasti. Budite iskreniji prema partneru.

DOBAR SKLAD

    RAK (22.6. – 22.7.)  CANCER

Jedan sasvim solidan dan ako ste u vezi sa nekim ko je više puta dao na znanje da mu je karijera na prvom mestu. Današnji dan vam donosi mogućnost nalaženja rešenja za zajednički problem vas i vašeg partnera u vezi sa novcem.

   LAV (23.7.- 22.8.)  LEO

Danas možete biti pomalo nestrpljivi kada se radi o razgovoru koji treba da obavite. Sa osobom koja je prilično nestrpljiva kada se radi o realizaciji vaših zajedničkih planova u vezi sa inostranstvom. Nemojte biti previše autoritativni prema partneru.

   DEVICA (23.8. – 22.9.)  VIRGO

Dan vam može doneti ideju kako da sredite privatan život i kako da ubedite partnera da prihvati neki vaš predlog. On se tiče nekih zajedničkih planova o kojima ste ranije razgovorali a tiču se odlaska u inostranstvu, bar na izvesno vreme.

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2