DNEVNI LJUBAVNI HOROSKOP za 1. maj:   Ovan NA SVE NACINE pokusava da OSVOJI NECIJE SRCE!

DNEVNI LJUBAVNI HOROSKOP za 1. maj: Ovan NA SVE NACINE pokusava da OSVOJI NECIJE SRCE!

30. travnja 2020. 0 By Admin 1

OVAN (21.3.- 20.4.) RIE

Pokušavate da saznate ono što vas interesuje u vezi sa Lavom ili Rakom koji su vam izuzetno simpatični. Imate način da se sretnete sa jednim Blizancem koji želi da sa vama nastavi redovno viđanje. Ako ste u vezi ili braku, imaćete problema da se emotivno stabilizujete.

 

 

BIK (21.4.- 21.5)  

Dan vam donosi mogućnost susreta sa Devicom i verovatno ćete biti u stanju da sredite svoju emotivnu situaciju. Dopadate se osobi koja se bavi privatnim biznisom. Želite da se upoznate sa Jarcem.

 

BLIZANCI (22.5.- 21.6.)  GEMINI

Nekome je bitno da se sa vama pomiri ili da vam da na znanje koliko ste mu dragi. Potrebno vam je razumevanje stalnog partner u vezi sa vašom karijerom, naročito ako u poslednje vreme imate mnogo obaveza ili ste postali ambiciozniji.

AVANTURA

RAK (22.6. – 22.7.)  CANCER

Zainteresovani ste za veoma astratkivnu osobu koja je izuzetno šarmantna i koja je spremna da sa vama uđe u avanturu ili da negde zajedno otputujete. Imate mogućnost obnove neke stare veze, ali pitanje da li ste zainteresovani.

LAV (23.7.- 22.8.)  LEO

Danas ste prilično nesigurni u sebe. Dan vam donosi sklonost ka svojeglavosti i nedovoljnoj toleranciji. Takođe, imaćete potrebu da napravite malo reda u svom privatnom životu, što će vam prilično dobro doći.

 

 

DEVICA (23.8. – 22.9.)  VIRGO

Niko ne može da vas ubedi da grešite po nekim nebitnim pitanjima ok kojih se često raspravljate sa partnerkom koja vam je u stravi odana. Trudite se da budete u dobrim odnosima sa članovima porodice vaše partnerke.

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2