LJUBAVNO LUDILO DO KRAJA NEDELJE: Ovan će se strasno zaljubiti, a Bikove očekuje tajna veza!

LJUBAVNO LUDILO DO KRAJA NEDELJE: Ovan će se strasno zaljubiti, a Bikove očekuje tajna veza!

30. travnja 2019. 0 By Admin 1

OVAN

Ove nedelje Ovnovi će sa patrtnerom imati skladniji odnos. Ali međusobne strasti mogu biti prlilično naglašene, pa su moguće svađe i mirenja u krevetu. Slobodni bi krajem nedelje mogli strasno da se zaljube ili započnu novu ljubavnu vezu.

 

 

BIK

Bikovi ove nedelje mogu sresti osobu koja će im se dopasti i moguće je da će se neki vrlo brzo upustiti u vezu. Zauzeti pripadnici znaka mogli bi da osete turbulentan period u svojoj vezi ispunjen strašću. Neki Bikovi mogu biti skloni tajnim vezama.

 

 

BLIZANCI

Bliznaci se ove nedelje više trude da prevaziđu neke nedoumice koje su ih opterećivale u emotivnim odnosima. Pa će i odnos sa partnerom biti opušteniji i stabilniji. Nova poznanstva će se lakše sklapati, naročito u prijateljskom društvu.

 

VERUJTE SRCU

 

RAK

Rakovi su ove nedelje okrenuti svojoj vezi i partnerskim odnosima, pokušavajući da reše probleme koji u njoj postoje. Slobodni pripadnici znaka mogli bi da sretnu osobu koja će ih veoma privuć,i ali im neće ulivati dovoljno poverenja.

 

 

LAV

Lavovi ove nedelje nisu zaokupljene svojim ljubavnim životom. Mnogi priželjkuju više partnerove pažnje, koju on uglavnom ne pokazuje u dovoljnoj meri. Slobodni mogu imati značajne susrete, a neki se mogu upustiti u tajnu ljubavnu vezu.

 

 

DEVICA

Device ove nedelje mogu sresti osobu koj ih može veoma privući. Naročito ako se radi o nekom ko ima veze sa inostranstvom ili dolazi sa putovanja. Zauzeti sa partnerom mogu probuditi uspavane strasti i mogu provesti lepe zajedničke trenutke.

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2